Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Segitség! van vagy vannak...

Segitség! van vagy vannak alkásunkba szellemek! Ezzel nincs is gond. és ugy érzem hogy komunikálni szeretne de nem tud. Mit csináljak? Lehúzza a wc-t arrébtól tárgyakat átmegy rajtunk és követ stb.. kérem segitsen valaki aki ebben jártas?!!!!

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 10:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, esetleg ide is leírnád a történetet? érdekelne.
2010. ápr. 6. 11:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Leírom akkor az esetet. Ez nagyjából éve történt. A lakás a budapesti Fadrusz utcában van(ha kell pontos címet is adok), de azt csak privátban. A következő történt. Amikor jött a tulaj, hogy megnézzük minden a szokásos módon történt, bár kissé gyanús volt, hogy amikor az előző bérlőkről kérdeztük, akkor mindig hamar kitért a témáról. Na mindegy is. Kivettük, mert másfél szobás és olcsó volt. Én és a párom dolgoztunk a hugom meg még suliba járt. Az eseting mi voltunk a legszemetebben gúnyolódók azokkal, akik ilyeneket meséltek, de azóta sok bocsánatot is kellett kérnek. Ez nem egy kétnapos folyamat volt, hanem 1,5 hónap. az első két hétben minden rendben volt azt leszámítva, hogy néha pokoli hideg lett a lakásban és olyan érzésünk volt mintha néznének. Fene se foglalkozott vele (és állítólag ez volt a baj, hogy le.zartuk). Én akkor airsoftoztam és elég sok ilyen lkőszerem volt otthon. Egy nap a párom nekiállt ba.ztatni, hogy miért vannak ezek szanaszét. Aztán felvette berakta a vitrines szekrényba, ami a fal felé dőlt mert régi volt. Aztán máással kezdett el foglalkozni. Egyszer csak halljuk, hogy gurul a golyó és aztán már csak azt, hogy pattan a földön. Egy marék lőszer volt a polcon, de csak egy esett le. Egyébként nemértem, hogy a golyó hogy gurult át a vitrin üvegvezető sinjein. Ez volt a legfinomabb eset. Aztán valahogy mindíg 03:16 és 03:20 között minenki felébredt. Egyszer azt láttam, hogy a kb 25 kg bronz csillár úgy ingadozik, mint valami kis játékszer. (még sok eset volt, de az most sok lenne)A tényleges találkozás egy kora esti órában történt. Szobaajtónk be volt csukva és mindannyian a tv előtt ültünk, ami az ajtó mellet volt. Az ajtó cseppüvegből volt. Egyszer csak egy 170 cm körüli nagyon sötét vagy fekete hajú (szerintem csaj) fehér ilyen hálóruhában elment az ajtó előtt. Nem azt figyeltem hanem a tv-t, de amikor a hugom megszólalt, hogy láttátok? addig én se vettem komolyan. A páromnak is tök elakadt a szava. Az több volt mint bizonyíték. Rettenetesen betojtunk. ekkor amúgy a megnyilvánulásai már egyre agresszívabbak voltak. A húgom kerített egy szakembert (akit csak kuruzslónak tartottam), aki átmnet amikor én és a párom dolgozni voltunk és próbált kapcsolatba lépni vele. Ez több alkalommal is előfordult. Egyik nap ő jobbnak látta Ha "lezárjuk" a lakást. Valami vízzel az összes ablakot és ajtót meglocsolták majd ki jól végezte dolgát elment. Egy forintot se kért, pedig úgy indult a dolog. Egyébként az illető mondta, hogy 20-as éveiben járó hölgy van itt, aki nem természetes halált halt. persze a húgom semmit nem mondott neki, mert úgy persze könnyen kilehet következtetni bármit. Na kuruzsló lelépett, mondom béke van. Karácsony előtt voltunk két héttel. Egy jó és nyugodt átaludt éjszaka után reggeli rutinként kimentem a konyhába és a jeges rémület futott át rajtam. Az egyrétegű, de dupla konyha ablak külső üveglapjának a belső fele összevissza volt karcolva. Mintha fognál egy szöget és összevissza karistolnád. Rettenetes látvány volt. Ja és amikor kirángattam a húgom az ágyából, akkor mesélte, hogy "ja a konyha kimaradt" mondom hurrá. Abban a pillanatban összeszedtük a holminkat felhívtam a tulajt és mondtam, hogy a kulcsa a postaládában lesz mi most lelépünk. Fura módon nem hívott, hogy mi van az üveggel? Ez a mi történetünk, de mindent nem írtam le.
2010. ápr. 7. 08:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Jajjjj a hideg úúúúúgy rázott, hogy alig tudtam elolvasni!!!!!Én hiszek benne, de még nem tapasztaltam ilyen dolgokat!!És nem is szeretnék soha!!!!!!De azért jöhetnek még történetek..Szivesen olvasom...
2010. ápr. 7. 08:44
 24/26 anonim ***** válasza:
08:07 vagyok. Egy tuti. Nem szabad ezeket a "jelenéseket" alábecsülni. Mind a mai napig a hideg ráz ki ha oda kell mennem( mert a szembelévő házban lakik a könyvelőnk ). Lehet ezeken jókat mulatni, ahogy én röhögtem meg szemétkedtem, de aztán nagyon-nagyon pofára estem. Inkább a hitetlen röhögjön ezeken, de ne tapasztalja meg. Nagyon rossz és élénk emlék.
2010. ápr. 7. 21:06
 25/26 A kérdező kommentje:

mostmár a csukott ajtón is bejön olyan hajnali kb 3 körül úgy ahogy irtad,elkezd rendezkedni! szerintem anyám!

alakot nem látok csak foltokat szoktunk látni(többen) lépteket a parkettán konyhaszekrény ajtót este becsukom reggelre tárva nyitv stb..

de a ledurvább a spejz olyan mintha átlácó füst lenne vagy sűrű levegő bent.tudni kell ez egy padlás feljáró alatt van nagyon hideg van ben,télen nyáron és taszitó!!

Tudjátok azért nem írtam ide sokáig,mert sokan hülyének néznek vagy bolondnak!

De 7 évet húztam le 5évet légióba 2évet börtönbe(mire nem vagyok büsszke) megtanultam senkitől és semmitól se félni de ez más nagyon is!

aki nem élte át az nem nagyon tudja hogy mi ez!!!!

A helyes írásért elnézést csak kell a pénz mostanába és 3 munkahelyem van.

Ha tudtok valaki csak ne kuruzskó legyen akkor létszi segitsetek

Kösszönöm!

U.i: skeptikuso és kritikusok ne írjanak,nincs kedvem

bízonygatni,vagy győzkődi

ezt nagyon szépen köszönöm.

2010. ápr. 9. 00:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Véletlenszerűen is történnek ilyen dolgok ritkán, nemhogy még akkor ha tudatos energiák mozgatnak dolgokat...
2015. ápr. 1. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!