Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Segitség! van vagy vannak...

Segitség! van vagy vannak alkásunkba szellemek! Ezzel nincs is gond. és ugy érzem hogy komunikálni szeretne de nem tud. Mit csináljak? Lehúzza a wc-t arrébtól tárgyakat átmegy rajtunk és követ stb.. kérem segitsen valaki aki ebben jártas?!!!!

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 10:43
1 2 3
 11/26 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Gondolatban vagy szóban, de nyugodt körülmények közt, békésen de határozottan, meg kell kérni, hogy távozzon. (Akárki is volt ő)

A kritikusoknak, szkeptikusoknak üzenem, hogy a háziállatok is látják őket (ahogy kisgyerekkel is előfordul), őket pedig nem befolyásolta senki.

2010. márc. 17. 13:01
 12/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!az a gond hogy a konyhába és a spejzba tartózkodik mostanába és mostmár nagyon durván küldi,és tele van negativummal.nemtom talán egy lakásszentelő vagy valami medium tudna segiteni??!!tudtok valami profit ajánlani
2010. márc. 17. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:

Feltétlenül ki akarsz valami kuruzslóra pénzt dobni? Persze a te pénzed, és a saját butaságod árát fizeted meg egy ilyen hókusz-pókusszal, de szerintem ezernyi hasznosabb dologra költhetnéd...

A szellemek létezését soha senkinek semmilyen módon nem sikerült bizonyítania, érzékelnie vagy megörökítenie. Ha tudsz akár egyetlen kisérletet mutatni ami nekem ellenmond, akkor igérem, hogy alaposan utánanézek.

Egyébként egy pszichológust ajánlok, vagy inkább azt sem, egyszerüen kerekedj felül az ostoba babonákon. A szellem csak benned van, ha nem hiszel benne, akkor megszünik.

Aki pedig az elöbb a szkeptikusoknak bizonygatta a dolgot, az küldjön kérem valamilyen kutatást arra vonatkozólag hogy egy állat ezt valamikor érzékelte és azt rögzítettük. Mert az "én kutyám az látta" tipusú történetek nem meggyözöek, én is gond nélkül állíthatom, hogy a kutyám rózsaszín elefántokat lát, és ez alapján nekem is igazam van?

2010. márc. 17. 19:09
 14/26 A kérdező kommentje:

tudodmit én se hittem benne!az hittem bennem van a baj de amikor vendégek voltak nálunk és nem szoltunk nekik a "mi kis titkunkról" saját maguktól rájőttek.

de ha te nem hiszel nekem akkor nagyon szívesen meghívak egy napra úgy hogy otthon leszünk a családommal.

úttána kiváncsi lennék mit is írnál ide.

2010. márc. 17. 20:05
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit, nagyon szívesen elmennék már csak azért, hogy megnyugtassalak. De sajnos elég messze lakom Magyarországtól.

Ennek ellenére még mindig azt kell mondanom, hogy ahány embertöl hallottam eddig hogy szellemeket lát, mindröl kiderült, hogy hazudik vagy képzelödik. Nem hinném, hogy te tudatosan meg akarnál téveszteni valakit, de nem ez lenne az elsö eset ha kiderülne, hogy csak a képzeleted játszik veled.

2010. márc. 18. 00:23
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

beteg vagy.

paranormal activity

Túl sok filmet nézel.

2010. márc. 18. 19:21
 17/26 A kérdező kommentje:

Nézétek Én személy szerint kirögögtem azt aki pár ével ezelőtt azt állitotta,hogy vannak szellemek!teljesen szkeptikus voltan ebben a témában és nem is foglalkoztatott

de amikor az ember a sáját bőrén tabasztalja mind ezt. és még akkor is magyarázatott keres de nem talál bár milyen hietetlen is

Vítázni lehetne erről sokat de ebbe nem szeretnék belefolyni.

2010. márc. 18. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Mi a szitu amúgy? Jutottatok valamire?
2010. márc. 25. 10:44
 19/26 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Kár vitatkozni...

Az egyik okos szkeptikus ezt írta:

"küldjön kérem valamilyen kutatást arra vonatkozólag hogy egy állat ezt valamikor érzékelte és azt rögzítettük. Mert az "én kutyám az látta" tipusú történetek nem meggyözöek, én is gond nélkül állíthatom, hogy a kutyám rózsaszín elefántokat lát, és ez alapján nekem is igazam van"

Itt a gyakorin is van ilyen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__603670-a-kuty..

De ha így nem, akkor mégis mi a fenével lehetne meggyőzni téged? Már ha érdekelne, hogy mit gondolsz...

2010. márc. 26. 18:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Írj privátot. Segítek. Nem vagyok kuruzsló se semmi, de azt tudom, mit ne csinálj. Minket teljesen tönkretett egy kapcsolatfelvételi kísérlet. el is költöztünk.
2010. ápr. 5. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!