Mi lenne hogy ha radioaktív sugárzás nem lenne káros az emberre?
Attól, hogy az emberre nem káros még minden másra az lenne, és az emberek nem szívesen ennének sugárfertőzött állatokat mert nem túl szépek
Plusz kb lehetne kukázni minden elektromos szerkentyűt
"Lehetséges hogy akkor a legtöbb gazdagabb házakban lenne saját kis erőmű?"
akár most is lehetne, csak az urándúsítás akkor is körülményes, ha otthonra kell
Nem változnának meg a fizikai törvényei, csak mi lennénk csótány szerű lények.
Az emberek teljesen máshogy néznének ki, pl nem lennének csontjaink
Persze az eszközöket el lehet látni sugárvédelemmel, de mondjuk a wifi, bluetooth, mobiltelefon soha nem működne.
Az evolúció nagyon lelassulna, mert az állandó háttér/kozmikus/egyéb sugárzás ami előfordul a természetben kismértékben átalakítja a DNS-t
A rák nem lenne gyógyítható sugárterápiával.
A röntgen (meg valószínűleg a cat, mri) nem működne
Szerintem így sem lenne a gazdag embereknek erőműve, feleslegesen sok áramot termel, gondoskodni kell a hűtésről(magyarul nagyobb folyó mellé kell költözniük). Max azt tudnám elképzelni, hogy nagyobb városoknak lenne saját erőművük(Budapest, London, stb).
Atombombákat természetesen továbbra is használnánk, ott általában nem a sugárzás öl meg, hanem a hőmérséklet, lökéshullám
Nincs semmiféle opció. Az egy másik fizikai világ, és még senki nem bizonyította be, hogy értelmes. Ebből következően azt képzelhetsz bele, amit csak akarsz. Úgy se igaz.
Tehát a te világodban nekem nemcsak urándúsítóm lenne, hanem atombombáim is, azzal lődözném a legyeket. Nem abban az értelemben, hogy sugárfertőzöttek legyenek, hanem közönségesen azért, hogy kinyuvadjanak.
"Lehetséges hogy akkor a legtöbb gazdagabb házakban lenne saját kis erőmű? Esetleg az atombombákat még ma is használnák?"
Ezeknek a dolgoknak semmi köze ahhoz, hogy az emberre káros a radioaktív sugárzás.
@8
Elég megnézni, hogy hányan dohányoznak, szerintem ugyanennyi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!