Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Dorg vagy alkohol? Érvek...

Shelli kérdése:

Dorg vagy alkohol? Érvek elenérvek?

Figyelt kérdés
Melyik árt jobban? Te melyiket használod? Mit érzel berúgva/betépve? (Írjátok meg légyszi a korotokat,nemeteket is.)
2010. febr. 16. 13:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Alkohol ritkán, drog soha.

Nem szoktam berúgni, max jól érezni magam.

26F

2010. febr. 16. 13:24
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
az alkohol is drog:)
2010. febr. 16. 13:27
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
igen ahogy előttem is mondták, az alkohol is drog, meg a tea is meg a...sorolhatnám:D ha drog alatt a füvet érted, mert azt írtad betépve, akkor hogy a kérdésedre válaszoljak, a fű a kevésbé káros. a fűnél károsabb a dohány az alkohol és még jó pár másik drog.
2010. febr. 16. 13:33
 4/21 anonim válasza:
22%
alkohol és néha drogot is fogyasztok,persze okosan.. úgy h ne szokjak rá
2010. febr. 16. 13:53
 5/21 anonim ***** válasza:
A fű sokkal károsabb, nem csak a fiziológiai hatást kell figyelembe venni.
2010. febr. 16. 15:12
 6/21 anonim ***** válasza:
15%

"A fű sokkal károsabb, nem csak a fiziológiai hatást kell figyelembe venni."

A válasz megírásának időpontja: ma 15:12

mint mondtam pár hozzászólással ezelőtt, a fű sokkal kevésbé károsabb mint a dohány és az alkohol. nem kell hinni az olyan kommenteknek ahol a kommentelő csak a hasára csap és mond valamit. a legújabb felmérések szerint, a dohány, alkohol és a kemény drogok is károsabbak mint a cannabis.

"nem csak a fiziológiai hatást kell figyelembe venni"

erre annyit hogy a fű az alkohollal ellentétben nem okoz fizikai függőséget, míg az alkohol fizikai és lelki függőséget is okoz.

2010. febr. 16. 15:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, mindig akadnak drogvédő nagyokosok, akik bizonyos "legújabb kutatások" nevű nemlétező dologra hivatkoznak, bár mutatni sosem mutatnak, talán maguk sem láttak egyet sem. Ez valóban sokkal tudományosabb és hihetőbb, mintha csak a hasamra ütve fejteném ki a véleményemet.

Nos, én mutatok valamit, nem szoktam üres kézzel vitába szállni:

[link]

Ha valaki szerint nem hiteles vagy mára már túlhaladott amit mond, akkor innentől kezdve lehet az ellenérveket legalább ilyen szintű tudósok legalább ilyen szintű cikkeivel, előadásaival cáfolni.

A "deénebbennemhiszek" vagy "alegjobbhaveromaztmondta" mostantól nem érv.

2010. febr. 16. 15:38
 8/21 anonim ***** válasza:
2010. febr. 16. 15:44
 9/21 anonim válasza:

15:38nak 100% igaza van.

Egy gyerekkori barátom kb 15 éve rendszeresen füvezik.

Okos gyerek(volt) a viselkedése teljesen antiszociális lett.

15:38 linkje teljesen tiszta képet nyújt erről a dologról...DE NEM AZ ALKOHOLLAL ÉS DROGGAL VAN A BAJ, HANEM AZ EMBERREL :)

2010. febr. 16. 16:36
 10/21 anonim ***** válasza:

nem kivánok vitatkozni a tudománnyal. nem is értek hozzá.

én a különbséget abban látom, hogy az elmúlk kb. 20 évben, amióta fogyasztok egyáltalán alkoholt, max. kétjegyű szám az olyan alkalmak száma, amikor azzal a céllal ittam, hogy lerészegedjek.

(ennél nyilván többször fordult elő a dolog, de cél jellemzően nem az volt, hogy be legyek b@szva)

viszont nem ismerek olyan fűfogyasztót, aki ne azért fogyasztana füvet, hogy beszívjon tőle...

2010. febr. 16. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!