Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Csillagászat. Lehetséges az,...

Csillagászat. Lehetséges az, hogy?

Figyelt kérdés
Azon morfondíroztam, hogy ugye van ez az univerzum , világegyetem dolog... Na msot kialakult valahogy, de hogy : bumm és vagyunk? Hát nekem ez kicsit így elsőre sok. Elgondolkoztam azon, (meg talán olvastam is ilyesmit de ezt nem merem állítani)hogy mi van ha ez a világegyetem ez is csak olyan, mint mondjuk egy "galaxis" csak ezt a galaxist galaxisok alkotják és nem csillagok?és ilyen"galaxisok"ból is rengeteg van.Végül is nem tudjuk az ellenkezőjét se bebizonyítani, mert ismert világűr..., mi van , ha annak határán túl tényleg az van, hogy léteznek a csillagok, amik galaxisokba tömörülnek, és vannak a galaxisok, ami egy "szuper galaxissá egyesülnek", és van jópár ilyen szuper galaxis?
2010. febr. 9. 23:06
1 2 3
 21/21 darklight992 válasza:

2010-02-11 18:39

igazad van, a feketelyukak néha, a beszívott por, gáz, csillag törmelékeket egy hatalmas energiasugár formájában "kilövi" az univerzumba.Ennek neve Kvazár. szerintem csodálatos és nem hülyeség amit mondtál. ha nemmessze egy feketelyuktól megállnánk és valamit odaküldenénk, akkor egy idő után azt látnánk hogy halad felé, majd megáll.Mi ezt látjuk de ott benn folyamatosan halad.majd elnyeli. Ez Stephen Hawking vélemnye, az enyémnek meg a folytatása, hogy bármit át tud alakítani energiává, majd kvazár formájában mikor már átdolgozta ezt az egészet kilövi. Mint egy üzemanyag :D

2011. jún. 29. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!