A halál után kiszáll testünkből a lélek?
milyen szépen írtad! én nekem azt mondták, hogy mikor álmodunk, akkor egy asztrálszalag tartja a lelkünket összeköttetésben a testünkkel, hogy visszatalálhasson. (tehát mikor álmodozunk, álmodunk vagy relaxálunk, s ide-oda képzeljük magunkat, a lelkünk ott van.) mikor a test nagyon szenved, a lélek elvágyik tőle, mert akkor ő is szenved! s ha teheti el is szökik vagy elengedik. ha elmegy, lehet hogy békét talál, s megnyugszik, de az is lehet, hogy nem, s bolyong tovább a nyugalmát keresve. van-e alagút? fogalmam sincs. nem is tartom fontosnak. az eltévedt lelkekhez szoktak hívni egy halott rokont, kedvest, valakit, hogy vezesse őt, s a meglelt nyugalmában feljebbléphessen, s újjászülethessen.
ebből mi igaz? nem tudom. de szép, és én inkább ezt hiszem, mint a semmit.
:g)
En a2. hozzaszoloval ertek egyutt....Tobb variacio letezik
Amikor relaxalsz, vagy almodol...a testedet a lelkeddel egy asztral szallag koti ossze.
H amghalsz azt hiszem harom variacio letezik
1. Az asztral szalag elszakad es latod sajat magad (bizonyitott teny, ugyanis sokan akik mar voltak kilinika halalban allitjak hogy lattak sajat magukat)...es feljutsz a mneyybe vagy nirvanaba, ki amiben hisz (itt alagutrol nem tudok)
2. Az asztral szalag elszakad de a 2 vilag kozott ragadsz...erre jo pelda a 6. oszton c. film....agy a GHOST...mikor az ember ugyanis nem tudja, hogy meghalt es a 2 vilag kozott bolyong....fel akarja venni a kapcsolatot a tobbi emberrel persze ez nem lehetseges...a tobbit meg tudod a filmbol...
3. Az asztral szalag elszakad es az ember nem jut se a mennybe es nem marad a ket vilag kozott...de errel a variaciorol nagyon keveset tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!