MIt szólsz a 2012-es természettudomány érettségihez?
Szerintem nem lesz nehéz,mert az egész országban minden egyes 18-19 évesnek meg kell majd csinálnia.Tehát nyilván nincs mindenki egy szinten,vannak totál síkhülyék.
Amilyen érettségi tesztet megírsz majd a te iskoládba,azt Mucsaöcsögén is megfogják írni,ha tetszik nekik,ha nem.
Nyilván nem lesz olyan durva,nem várhatják el mindenkitől,hogy vágja a kémiát,fizikát,bioszt....
Szerencsére ez rám nem vonatkozik,én ebben az évben érettségizem.
Úgyis a törire,magyarra meg arra kell majd összpontosítanod,amikre szükséged van a továbbtanulásodhoz.
Szerintem nagyon is jó hogy kell majd éretségizni egy természettudományos tárgyból. azt te választod ki hogy melyik, értelemszerűen úgyis azt fogod ami legjobban tetszik.Szerintem szükség van rá hogy legyen alap ismerete az embernek legalább egy természettudományos tárgyból is, ne csak magyarból, meg történelemből.
Ez is hozzá kéne hogy tartozzon az általános műveltséghez, nem csak hogy tudod hogy ki volt Mária Terézia, hanem hogy tudják hogy hol van mondjuk a Pireneusok, és ne azt legyen a közhiedelem, hogy irak afrikában van mondjuk, vagy hogy hol a sing csontod.
Hátrányára nem fog válni a felnövendő nemzedéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!