Segít valaki fizikából?
Jövő héten vizsgám lesz fizikából, és még néhány tananyagból, de az egyik amitől a legjobban félek,az a fizika.
De se magolva, se máshogy nem tudom meg tanulni!lehet azért, mert egyre feszültebb vagyok a vizsga miatt...
Segíteni akartok most meg? Eddig csak az volt, hogy minenki csesztetett, hogy küldjek egy hülye példát... Én meg mondom hogy nincs példa.
Ha példát akartok akkor vegyetek elő mozaik tankönyveket. De már kezdem unni ezt az egészet!!! A 6 éves öcsém többet segített, mint itt bárki más!
"Segíteni akartok most meg?"
Ezeket a válaszokat írtuk:
- Írj példát elektrora! Talán menni fog :P :D (BME)
- Ha konkrét feladatot nem tudsz megoldani tedd ki segítünk, ha nem értesz valamit szintén elmagyarázzuk
"Eddig csak az volt, hogy minenki csesztetett, hogy küldjek egy hülye példát... Én meg mondom hogy nincs példa. "
Ezt már kielemeztük korábban, kár ragozni.
"Ha példát akartok akkor vegyetek elő mozaik tankönyveket. "
A könyvre neked van szükséged, nem nekünk.
"A 6 éves öcsém többet segített, mint itt bárki más!"
Valószínűleg a 6 éves öcséd értelmesebb, mint Te vagy.
"Az ellenállásra majdnem mondtam vmi!!!!"
Nyugodtan vezesd le a feszültséget ami a túlzott fizikatanulástól van.
De lásd, hogy mennyire segíteni szeretnénk (nem királyi többes) csatolok egy linket
ez itt az :) [link]
Ha ezek közül valamelyiket nem érted, szólj bátran! Segítünk. (ez sem királyi többes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!