Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Segít valaki fizikából?

Segít valaki fizikából?

Figyelt kérdés

Jövő héten vizsgám lesz fizikából, és még néhány tananyagból, de az egyik amitől a legjobban félek,az a fizika.

De se magolva, se máshogy nem tudom meg tanulni!lehet azért, mert egyre feszültebb vagyok a vizsga miatt...

2015. jan. 10. 21:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
58%
Segít(ünk)! Köszönöm a használatot. Semmi értelme sem volt a kérdésnek, hiszen nem kértél valóságos segítséget, egyik megkeresésre sem. Majd a féléves bukó, talán meghozza az eszedet, ha otthon ezt tolerálják, akkor minden oké, nekem mindegy! Szia
2015. jan. 14. 16:24
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

azért ez nem biztos hogy az ő hibája...

egy átlag iskolában az összes tantárgyból várják el a szintet, amivel érettségizni lehet 5-ösre a jó jegyért

2015. jan. 14. 17:16
 13/31 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 17:16

"azért ez nem biztos hogy az ő hibája..."

Hanem kié? Volt rá fél éve, hogy az anyagot megtanulja. Nem tegnap, meg nem is egy hete adták fel az egész könyvet.

Ha valami nem megy az már szeptemberben kiderült, miért most jutott eszébe, ráadásul úgy, hogy azt se tudja mi az amit nem tud.

"egy átlag iskolában az összes tantárgyból várják el a szintet, amivel érettségizni lehet 5-ösre a jó jegyért"

Milyen érettségi? Az első hozzászólás a T. Kérdezőé:

"Elfelejtettem leírni, hogy 8-os vagyok!"

Na az a helyzet, hogy az általános iskolai szint azért nem a Csomolungma csúcsa, hogy csak a kiválasztottak tudják elérni.

Szerintem néhányan (millióan, köztük az osztálytársai is) elvégezték már. Van akinek könnyebb, akinek meg nem az több időt szán rá, és nem itt rinyál, hogy "Milyen példát?????" meg "Mit nem lehet ezen érteni? Ha nincs példa,akkor nincs!"

Nem akarásnak nyögés a vége.

2015. jan. 14. 18:18
 14/31 A kérdező kommentje:

(Huuu de)Kedves utolsó válaszoló!

Ha azt hiszed nem volt a kezembe a tankönyv,ÓRIÁSIT TÉVEDSZ!

Képzeld volt nálam könyv(többször is,csak azért nem mentem be az iskolába,mert magántanuló vagyok.)

És szerintem elmondtam miben kéne segíteni!

Leírtam azt a szót,hogy Elektromosság,és azt is írtam hogy 8.-os vagyok!Ha összetesszük a kettőt,szerintem a világ leghülyébbe is tudja,miben kelett volna segíteni!

2015. jan. 15. 07:12
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ezt a nagy semmit!!!!!!!!Hálás köszönet!!!!!
2015. jan. 15. 07:13
 16/31 anonim ***** válasza:

"(Huuu de)Kedves utolsó válaszoló!"

Nem vagyok a pszichológusod, nem kell "kedvesnek" lennem.

"Ha azt hiszed nem volt a kezembe a tankönyv,ÓRIÁSIT TÉVEDSZ!"

Lehet, hogy tévedek, de ha lett volna fizikakönyv a kezedben, és olvastad is volna, akkor nem az egész anyagot követelnéd tőlünk.

"Képzeld volt nálam könyv(többször is,csak azért nem mentem be az iskolába,mert magántanuló vagyok.)"

Akkor miért nem a "magántanárodat" kéred meg, hogy segítsen.

"És szerintem elmondtam miben kéne segíteni!"

Válaszoltunk is rá, hogy nem tudjuk megtanulni helyetted az egész könyvet.

"Leírtam azt a szót,hogy Elektromosság,és azt is írtam hogy 8.-os vagyok!Ha összetesszük a kettőt,szerintem a világ leghülyébbe is tudja,miben kelett volna segíteni!"

Igen tudjuk, ezért is mondtuk el szerintem vagy hárman, hogy írd ki konkrétan mivel akadtál el. Azt, hogy ki a világ leghülyébbje ne firtasd, mert más szemében észreveszed a szálkát, a magadéban meg a gerendát se.

De sebaj "lesz ez még így se".

Kívánok sok sikert a vizsgádhoz, a Tanárnődnek további birkatürelmet.

Ha esetleg jövőre is gondban leszel ugyanezzel a témakörrel szívesen segítek (tünk).

2015. jan. 15. 08:30
 17/31 A kérdező kommentje:

Nem kell kedvesnek lenned?

Akkor minek kell lenned?

Bunkónak? Ja bocs, ennél bunkóbb nem lehetsz!!!! (hacsak nem maga a sátán vagy!)! 666

2015. jan. 15. 17:58
 18/31 anonim ***** válasza:

Megint nem azzal foglalkozol amiért eredetileg ide jöttél, jöttünk.

Részemről befejeztem, úgy nem tanulsz ahogy akarsz!

2015. jan. 15. 19:10
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát ez még mindig. Érdekes a felfogásod, de mondjuk milyen legyen ennyi idősen, ja és annyira tetszik ez a cucc, hogy tényleg igazán jövőre is segít(ünk), újra visszatértem, de most már igazán amúgy jól visszavághatnál nekünk egy példával. Mit rejt a 8.-os elektromosság, mert én vagyok a világ leghülyébb embere és nem tudom tisztán, talán egyszerű áramkör lehet amibe csak egy kapcsoló meg egy lámpa van?! vagy talán még ampermérő :D NA, ide azt a példát kiskomám! :D
2015. jan. 15. 19:14
 20/31 anonim ***** válasza:
Ja, meg valami ellenállás, de ezt csak azért hagytam ki, hogy kijavíthass, hogy figyelsz-e?! :D
2015. jan. 15. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!