Modern találmányok?
Szia Ucssó...!
Neked ötleted is van a kérdéshez???
#8: te valahogy nem vágod mit jelent a szó, hogy 'modern'
Akkor ennyi erővel az okostelefon se modern, mert végül is csak az érintőképernyő, fényképezőgép, zenelejátszó, hangrögzítő, giroszkóp, számítógép és telefon kombinációja...
Sőt akkor nem is létezik semmi modern dolog, mert bármi, amit előállítanak, az régóta létező elemekből áll össze. Gratulálok.
Oké, én csak arra próbáltam kilyukadni, hogy az okostelefon működésének leírásához lényegében az összetevői működésének leírásáról kell beszélni, és akkor sokkal izgalmasabb dolog egy összetevőt elmondani részletesebben, mint azt, hogy ezeket összeraktuk egybe. Így például csak a hologramról jól beszélni egy fokkal komolyabb fizikai felkészültséget igényel, mint az okostelefon összes összetevőjéről külön-külön, összesen ugyanannyi ideig. Ha meg csak 1 összetevőről beszél, például a kameráról, akkor meg arra megint azt mondod, hogy „#1: ez egyik se modern találmány”.
Persze az is izgalmas téma lehet, hogy hogyan kell valamit kisebben megcsinálni.
Amúgy az eddigiek mellett:
Esetleg a LED-lámpa vagy az LCD/TFT monitor?
(Oké, tudom, ezek nem modern dolgok…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!