Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a sötét folyam, és mi az...

Mi a sötét folyam, és mi az oka a létezésének?

Figyelt kérdés

#terjedés #Kvantumfluktuációs
2014. dec. 30. 17:45
1 2
 1/13 2xSü ***** válasza:
51%
A folyók sötét színét sok minden okozhatja. A vízben oldott anyagok, a folyóban található algák, a folyó medrének anyaga.
2014. dec. 30. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez itt valami ezoterikus kifejezés lesz, mert úgy láttam, hogy a világűrrel kapcsolatban írtál erről. Ott pedig ilyen nincs.
2014. dec. 30. 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Pedig van, nézd meg a morgen friman a féregjukon át végtelen e a világegyetem.
2014. dec. 30. 18:05
 4/13 Vree ***** válasza:
100%

Dehogynincs.

Dark flow vagy sötét folyam egy feltételezett / vitatott létezésű nagy tömegkoncentráció / gravitációs anomália a megfigyelhető univerzumon kívül. Nem azonos a már évtizedekkel korábbról ismert Nagy Attraktorral ((Great Attractor) ami a megfigyelhető univerzumon belül található.

Mind a kettő létezéséről onnan tudunk, hogy a galaxisok mozgása valamelyes eltérést mutat a Hubble-törvény által jósolthoz képest, ami valami nagy gravitációjú dolog létezésére utal, ami eltéríti ezt a mozgást.

2014. dec. 30. 18:11
 5/13 A kérdező kommentje:
2014. dec. 30. 18:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Be kell irni hogy morgan friman végtelen e a világegyetem és abba benne van.
2014. dec. 30. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
18%

Azért elég vicces, hogy egy olyan dolognak kérdezed meg az OKÁT, ami a világunkon kívül van. Biztos nagyon sokat tudunk róla.

Feltettél ma egy csomó hasonló kérdést... elárulnád, hogy miért kérdezted meg ezeket? Nyilván, amiről ma még a tudósok is alig tudnak valamit, azt itt majd jól megfejtjük neked?

2014. dec. 30. 18:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Ki tudja lehet hogy valaki érti pl én
2014. dec. 30. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Te még a magyar nyelvet sem érted, szóval ennek kicsi a valószínűsége.

De ha ilyen jól tudod, állj be "friman" helyére, aztán magyarázd el ott. Tuti Nobel-díj!

2014. dec. 30. 18:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Oké megteszem végülis egyetemet végeztem.
2014. dec. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!