Mi volt a kezdetek előt az ősrobbanás előt és ezek előt talán nem volt kezdete az általunk ismert világnak a tudósok mindig ki találnak valamit de ezek újabb kérdésekhez vezetnek akor mi az igazság?
Az ősrobbanás előtt is lehetett idő és tér. Nem tudni. Valamiért talán összesűrűsödött az anyag egy nagy helyre és ez felrobbant. De az is lehet, hogy az ősrobbanással kezdődött az idő és a tér.
És az is lehet, hogy jó pár százezer kvadrilliárd fényévnyire innen is volt egy ősrobbanás, vagy hogy sok ősrobbanás volt, mert nem tudni, hol a vége a világnak és mi van ott. Vagy az is lehet, hogy 10 googol fényévnyire innen éppen most van egy nagy robbanás, és ott is kialakul élet (vagy nem, ennek valószínűsége megint jó kérdés, mert nem ismerjük pontosan az élet kialakulásának feltételeit), és pármillió év múlva az ott élők is fel fogják tenni a kérdést, hogy mi volt az "ő ősrobbanásuk" előtt.
Nem tudom, a tudomány ezt, amit írtam, mennyire tudja cáfolni vagy megerősíteni, engem érdekelne. Én ezt nem tartom kizártnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!