Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha van földönkívüli élet...

Ha van földönkívüli élet akkor 100% hogy annak is kellett a víz a fejlődéshez?

Figyelt kérdés
Egy alkérdés hogy a savak kellenek-e az élethez?Csak vízzel tudunk savat létrehozni?Biztos hogy csak azok az atomok léteznek amiket mi ismerünk?
2010. jan. 30. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mm,második válaszoló vagoyk és azért írtam a tenger mélyén élő lényeket PÉLDÁNAK,hogy értsd,ha napfény nélkül él élőlény,(pedig azt hitték nme tud) akkor a tudósok szerint víz nélkül is kialakulhatnak élő ények(lsd metános példa)
2010. jan. 31. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán értem a példázataidat. Miért nem létezne napfénymentes helyeken élet. Szerinted mennyi napfény éri a bélcsatornádban élő baktériumokat, belső parazita férgeket, talajlakó élőlények, külvilágtól elzárt barlangok faunája és még sorolhatnám. Metános példádat sem értem, talán létezik olyan élőlény, ami víz helyett metánt alkalmaz? Kétlem.
2010. jan. 31. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!