Hogyan kell középszintre bioszból projekt munkát készíteni?
Szia!
Én elvileg pont ilyen projekt munkát fogok csinálni,csak az a gáz,hogy február 22-ig kell leadni,és még hozzá sem kezdtem :-)
A téma már megvan....
Lényegében bármiről írhatsz,csak saját megfigyeléseden alapuljon.
Legyenek benne adatok (statisztikai adatok főleg) és a projekt munkádnak 6-8 oldalasnak kell lennie.
Muszáj valami témához kapcsolódó irodalmat felhasználnod (nem elég 1 könyv,hanem több is).
Elkezdeni nem tudom én sem :-)))
18/L
hello.
én már irtam, és 5ös lett a bioszom.
a lényeg nem kell túl hosszúnak lenni, de annak legyen tartalma.
választasz egy témát. azon belül elolvasol pár szakirodalmat, h képben legyél. aztán a témát szétszeded kisebb csoportokra, fejezetekre. legyen benne lehetőleg sok adatszerű, mert azt szeretik, de legyen benne saját vélemény is. képekkel feldobhatod.
Biológus kutató vagyok, és szörnyűséges számomra azt olvasni, hogy a projektben "legyen sok adatszerű" mert "azt szeretik" (kik?), és hogy a képek arra valók, hogy "feldobják" a dolgot.
Most komolyan, a középiskolában ez ma a természettudomány oktatása? Vagy a diákok ennyire nem fogékonyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!