Mennyire életképes a vénusz projekt?
Úgy értem, hogy van ez az 'erőforrás alapú gazdaság' koncepciójuk, ami jól hangzik, de ezt szakember látta már? Mi volt róla a véleménye?
Csak azért kérdezem, mert szép és jó hogy sok dologhoz ért az öreg (futurista, szociális mérnök, ipari mérnök), de nem ért a gazdasághoz. Azt nem hiszem, hogy mindegyik közgazdász mögött bankok állnak, szerintem nyugodtan megkérhetett volna egy közgazdát, aki szimpatizál az ötleteivel, hogy segítse kidolgozni a koncepciót.
Vagy lehet hogy lemaradtam? Mert a honlapjukon semmi konkrét nincs ezzel kapcsolatban. Mi erről a szakemberek véleménye?
Az ember nem érett meg a Vénusz projektre sem technológiailag sem szellemileg.
Talán majd 500 Év múlva..talán... ha meg tud lenni e emberi viselkedési morál nélkül is :
NEKEM több kell hogy legyen mint a MÁSIKnak, MINDEN áron.
Simán kivitelezhető, akár már 20 éve is az volt, a technológia is meg van hozzá. Az emberi természet sem akadálya a rendszernek, mivel az emberi természet nem adott, azt a környezet alakítja ki. Szóval, egy Vénusz-projektbe született gyerek, másképp fog szocializálódni, mint egy mai gyerek. Mások lesznek az értékrendjei stb...
Jelenleg csak azért nem lehet elkezdeni a kivitelezést, mert akiknél a pénz van, azok nem akarnak megválni pallós jogaiktól, de az átlag ember is kellőképp agy mosott és aberrált, ahhoz, h felfogja, h csak egyszer kell beindítani, onnantól kezdve már magától működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!