A desztillált víz tulajdonképpen mi?
Nem veszélyes inni? Miért rémlik nekem az gyerekkoromból, kémia órákról, hogy ez veszélyes?
Ha nem, akkor hol lehet kapni? Hipermarketekben is?
A desztillalt viz tiszta H2O. TISZTA, nincsenek benne oldott asvanyi anyagok (a gyogyszertarira gondolok, a hipermarketesben lehetnek szennyezesek, mivel nem orvosi celra keszult).
Veszelyesnek nyilvan nem veszelyes, de ha megiszol belole egy poharral, rajossz, hogy miert nem szokott senki ilyet inni.
Köszi!
Megmondom, miért kérdem: orrmosást szeretnék rendszeresen végezni, és nem ajánlották a csapvizet. Most azon gondolkozom, melyiket válasszam helyette?
Az ásványvíz sem biztos, hogy megbízható :(
Sajnos a csapvízben vannak oda nem illő élősködők, amik az orron keresztül eljuthatnak az agyba, ami nem túl nyerő :(
Az egyik cikkben olvastam, hogy már volt ennek halálos áldozata, nem gyerekjáték.
A pi vizet ismeritek? Olyannal moshatnám?
A felforralt csapvizben nincsenek eloskodok, mivel a forralas elpusztitja oket. Ha ennyire rettegsz toluk, akkor furodni se furodj, mert akar akkor is bejuthatnak az orrodba.
A pi-vizet arra hasznalod, amire akarod, mivel egy atveres, semmiben nem kulonbozik a sima csapviztol.
Amugy minek akarsz otthon orrot mosni vizzel...?
a pi viz nekem használ, ha más nem, lúgosít, de ebbe a vitába ne kezdjünk bele, döntsön mindenki belátása szerint. olcsóbb, mint az ásványvíz, és a szemem előtt készül!
a mosásról: allergiám van, és az orvos ajánlotta.
igaz, nem olcsó, de orrmosáshoz ezt ajánlanám inkább: [link]
és semmilyen vízzel nem kellene gyakran mosnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!