Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha mustárt hevítünk, és egy...

Ha mustárt hevítünk, és egy desztilláló berendezésen átvezetjük, a lecsapódó folyadék kb. hány százalékban tartalmaz allil-izotiocianátot?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 12:40
 1/1 anonim ***** válasza:

"Az allil-izotiocianát a mustár desztillációja során is keletkezik és a mustárolaj 92%-ban tartalmazza."

[link]


"Allyl isothiocyanate can also be liberated by dry distillation of the seeds. The product obtained in this fashion is known as volatile oil of mustard and is usually around 92% pure."

[link]

[link]


Mondjuk nem árt vele vigyázni:

[link]

2014. aug. 25. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!