Ha mustárt hevítünk, és egy desztilláló berendezésen átvezetjük, a lecsapódó folyadék kb. hány százalékban tartalmaz allil-izotiocianátot?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 12:40
1/1 anonim válasza:
"Az allil-izotiocianát a mustár desztillációja során is keletkezik és a mustárolaj 92%-ban tartalmazza."
"Allyl isothiocyanate can also be liberated by dry distillation of the seeds. The product obtained in this fashion is known as volatile oil of mustard and is usually around 92% pure."
Mondjuk nem árt vele vigyázni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!