Mit láttam, tippek? ISS? Hullócsilla?
A szem is tud csalni, a halványodás közben véletlenül egy csillagot kezdtél nézni helyette, ami felett fedésben áthaladt, ezért "állt meg". Van ilyen, a szem és az agy javítja a saját tévedéseit, ezért észre sem veszed, hogy át vagy verve. Én is jártam már így.
Vagy az ISS volt, vagy valamelyik műhold a több ezerből.
Gondolj bele, ha olyan messze láttad haladni, mekkora iszonyat sebességgel mehet. Aztán gondolj bele, arról a tempóról hogyan állhatna meg lassulás nélkül, egy pillanat alatt. Azt a sok ezer G-s lassulást nincs az az anyag, nemhogy pilóta, ami kibírná.
Persze lehet itt ufókról, titokban kifejlesztett katonai, gravitációs hajtású gépekről beszélni, de fel lehet mérni, hogy mennyivel valószínűbb ennél egy sima érzékcsalódás. :)
végülis már mind1 mit láttam, mert mint egy korábbi hozzászóló írta az agy korrigál, helyesbít... így van ez azzal is amit látsz, érzel, hallassz aztán próbálsz relatív számodra ( az agyadnak ) elfogadható magyarázatot találni és elhiszed
el akarod hinni, így az emlék vagy az amit láttál már nem is olyan lesz, nem is úgy fogsz emlékezni rá mint ahogy láttad, ezért meg kell ragadni az első benyomás emlékét, az lesz a helyes
ezek után még mindig nem tudom mit láttam, valószínűleg az ISS-t, és valószínűleg azért tűnt olyan megmagyarázhatatlannak számomra mert még korábban sose láttam az ISS-t, a legközelebbi időpontban kimegyek megnézem és összehasonlítom azzal amit láttam, majd közlöm a fejleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!