Ha egy ember szaporodik egy sertéssel, lesz belőle valami?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az ember és a sertés petesejtje hasonló, de lenne belőle valami ha szaporodnának?2010. jan. 11. 21:21
11/32 anonim válasza:
Hála az égnek nem. Azért nem kell gondoskodni fogamzásgátlásról, ha megkíván az ember egy disznót. Bár k tudja, lehet, elméletileg nincs megtiltva, hogy feleségül vedd :D
12/32 anonim válasza:
21:31!
Ilyen alapon a ló is tud a darázzsal, abból lessz a lódarázs vagy tévedek...?
13/32 anonim válasza:
22:01- hez: Rongálástól tart, vagy féltékeny?
Üdv: StMiklos
14/32 anonim válasza:
nem mivel a sertésnek nem 23 pár kromoszómája van mint az embernek, ennélkül a megtermékenyülés nem jöhet létre.
15/32 anonim válasza:
utolsónál a pont! bár a búzának is ha jól tudom, 23 pár kromoszómája van, mégsem tudunk életképes utódokat összehozni vele :D
16/32 anonim válasza:
A sok gyökér alakból ezért nem lesz búza.
17/32 anonim válasza:
egyszer a diósgyőri várban láttam egy kiállítást, ott volt egy disznóorrú nőről készült viasszobor aki valamikor élt, és egész életén át azzal bélyegezték meg, hogy ő egy disznótól származik. visszatérve a kérdésre, szerintem lehet hogy hasonló valamiben, de a női méh képtelen lenne egy disznó ivarsejtjének DNS-t felismerni és hasznositani és ezáltal megtermékenyülni. de ha akarod menj el egy laborba és kisérletezz vele, hátha sikerül :P
18/32 anonim válasza:
Csak akkor, ha bevesznek egy medvét is, és így egy medvedisznóember születik XD bocs túl sok SP-t nézek...
Nem, nem tud. Miért megkívántál egyet?
20/32 anonim válasza:
South Park Forever xd
Szerintem kulabá lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!