Megeshet, hogy több világegyetem létezik? Épp úgy mint a miénk, talán van valami az elképzelhetetlenen túl?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam valami dokumentumfilmet ahol párhuzamos univerzumokról beszéltek azt hiszem. A világot egy szivacsszerű dologhoz hasonlították, ahol a mi világegyetemünk csak egy légbuborék a sokból. Folyamatosan jönnek létre újak valami kisülések lévén, mikor a világok találkoznak, a mi ősrobbanásunk előtti állapothoz hasonló formában. Persze ez csak nagyon erősen merész elméletnek tűnik, de elgondolkodtató.2014. júl. 14. 16:17
21/22 anonim válasza:
Úgy tudom, az elmélet szerint amikor létrejött a világunk, akkor 11 dimenziós volt, és mind felcsavarodva.
Aztán a 3 dimenzió kibomlott (felfújódott) - a többi maradt.
Ezek így a mi világunk dimenziói.
Természetesen ettől függetlenül más világ is létezhet, a saját dimenzióival.
22/22 A kérdező kommentje:
Jó, én egyben hallottam a húrelméletet, és ezt a multiverzumos dolgot, talán ezért mosom össze xD
2014. júl. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!