Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A twilightnak van valóság alapja?

A twilightnak van valóság alapja?

2010. jan. 6. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem léteznek vámpírok !!!

Kérdezz meg egy orvost vagy egy biológust, mosolyogni fog, nincs mód, hogy ezek a lények egyáltalán éljenek.

Persze az emberi elme mindent el tud képzelni, de hogy ha te a két lábon járó emberszabású vámpírokra gondolsz akkor egyértelműen, kategorikusan kijelenthető h nem léteznek.

Gondolj csak bele néhány alapvető kérdésbe (ha a könyvet is olvastad) :

hogy szexelnek-e a vámpírok ? vért isznak előtte h merevedésük legyen ?

Wécéznek-e a vámpírok ? ha igen mit ? ha igen annak nyoma kéne maradjon.

A biológiai működésük lehetetlenség, gondolj csak a szívverésre, annak vérellátására...

szóval : NEM !

2010. jan. 6. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Lehetetlen hogy léteznek vámpírok... 1. a tudósok kiszámolták, ha léteznének vámpírok, akkor már nem létezne az emberiség(mint tudjuk vámpíroknak vér kell, és már elfogyott volna az emberiség annyi idő alatt)... 2. Mégis ha léteznének a vámpírok, szerintetek hogyan alakultak volna ki? Miből? Evolúció... 3. a középkorba a pestis járvány idején terjedt el először a "vámpír kifejezés" , azaz, amikor a halottakat eltemették, némelyik szájában összegyűlt a vér, és a lepel, amibe temették őket, kilyukadt a száj résznél, és onnan gondolták, hogy "élő halottak", hogy meghaltak, de mégis kiharapták a leplet. 4. Másik vámpír legenda Vlad Tepes/ Vlad Drakul a karóbahúzó... Erdélyben/Havasalföldön (nem tudom pontosan) élt magyar gróf. Mátyás király idején, amikor a törökök fenyegették az országot kegyetlen módszereket alkalmazott a megállításukra ( ebben a korban egyébként teljesen elfogadott módszereket)... De ettől még nem elsz valaki vámpír. 4. Csehországban is volt egy állítólagos "vámpír" . Ez egy nő volt , aki állítólag szeretett vérben fürdeni, mert megfiatalít, de ezt nem bizonyították, csak a szolgálók pletykálták. Másrészről egészségmániás volt... 5. Szerintetek cirka 600 év alatt, onnantól, hogy elkezdődtek a vámpír históriák, nem tűnt volna fel valakinek, hogy nicsak az ott vért iszik?
2010. jan. 7. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocs elszámoztam a végét... Ja és az előttem szólónak is teljesen igaza van.
2010. jan. 7. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:

nincsenek vámpírok. 1 uralkodó faj lehet csak: jelen esetben most ez az EMBER!

Két csúcsragadozó nem élhet egy helyen/bolygón.

2010. jan. 7. 19:26
 15/19 anonim válasza:

Ha létezik egyáltalán kellő számú tanúbizonysággal alátámasztott beszámoló, hát a vámpírokról szóló ilyen. Nem hiányzik semmi. Hivatalos jelentések, közismert személyek - orvosok, papok, rendőrbírák - eskü alatt tett, írásbeli nyilatkozatai: egyetlen jogász sem kívánhat ennél meggyőzőbb bizonyítékokat. És mégis, ugyan ki hisz a vámpírokban?

(Jean-Jacques Rousseau)

Ettől eltekintve mosolygok azon, akik hisznek bennük :D

2010. jan. 8. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:

01-06 21:17 -es voltam.

Aki hirtelen felindulásból lepontozott, kérem tőlük h írják le nekem pl hogy működhet egy emberszabású twilight színvonalú vámpír emésztőrendszere (és most tekintsünk el attól h pl Bram Stoker alapján a vámpírok alakváltozásra is képesek, sőt köddé is tudnak változni, ami ugye nem csak az emésztést nehezíti meg de maga az anyag manipulációját is igen erősen feltételezi) (valamint evolúciós szempontból is igen problémás a vámpír mint faj...)

ugyan már ... ha lennének vámpírok halálra lennék sértve h eddig nem kerestek meg, imádnám azt a létet, bármennyire is tragikusnak van leírva a vámpír élete.

de senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek tényleg léteznek, aki mégis hisz bennük az minden megmosolygást megérdemel...

Emberbőrbe bújt Edwardok és Jakobok pedig nap mint nap rohangálnak az utcán, csak észre kéne venni őket.

2010. jan. 9. 00:36
 17/19 anonim ***** válasza:
A szellemek is legenda,sztem fasság az egész nem létezik se vámpír,se szellem(vagyis speciel én eddig nem láttam és én csak a saját szememnek hiszek az ilyen dolgoknál)
2010. jan. 9. 11:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom de remélem!De a mítosz szerinti kialakulásukra tudok válaszolni!! legelőször a BIBLIÁBAN OLVASHATUNK RÓLUK Káin és Ábe története..Káin megölte testvérét ezért isten megátkozta stb...Ő lett a vámíprok legelső alakja:)Ja és a Locknesi szörnyről készültek videók és képek is tucatjávál:)És ő hihetőbb sajnos ezt kell mondanom mivel egy ős hüllő vagy mi ő nem kizárt hogy kifejlődhetett:)És mért nem tudjuk elhinni hogy van az embernél felsőbrendű lény?:) Igazából már nem tudom :S Talán egyszer ezt is megtudjuk:)

JAÉS ÉN NEM VAGYOK ALKONYAT RAJONDÓ!!!!!

2010. márc. 31. 21:17
 19/19 anonim válasza:
persze. emberek léteznek
2011. júl. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!