Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A katódsugárcsöes tv-nek és...

A katódsugárcsöes tv-nek és monitornak van az egészségre nézve káros hatása?

Figyelt kérdés

2014. jún. 20. 15:24
1 2
 11/13 homo ludensz ***** válasza:
0%
Kedves utoljára hozzászóló,figyeltem e fizikaórán vagy sem én arra már nem emlékszem.Arra viszont igen hogy kb.7dikes voltam mikor már saját rádióm volt amit én barkácsoltam össze. Elnéztem régebben a sétáló magnóval süketet alakító ifjoncokat hogy vajon figyeltek e fizikaórán hogy miként áll elő az ami döngeti a hallószervüket. A nemzetközi szakmai folyóiratokban nem hoznak le olyan eredményeket amelyeket x-k és y-onok professzori nevüket adva nem támasztanak alá. Csak ott a probléma hogy kutató intézet és a kutatók is sokan vannak és feléjük is elvárásokkal fordul az üzleti élet.Ma kevés Tesla vagy hasonló mászkál a világban.Javaslok egy kis tudománytörténelmet olvasásra,elég fordulatos.
2014. jún. 22. 10:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ma kevés Tesla vagy hasonló mászkál a világban."

Tesláról (aki egyébként korának zseniális tudósa/feltalálója volt) - különcsége, bevándorló mivolta, és a találmányi hivatalba beadott érdekes szabadalmai (amik nem feltétlenül a találmányának működőképességét szavatolják, hanem az ötletének jogi védelmét segítik elő) - még életében sok legenda kreálódott.

Ezekre a cirkuszra, kenyérre (Mónikára, Győzikére, ValóVilágra,...) éhező tömegek eléggé fogékonyak, el lehet nekik adni némi misztikus szabadenergiás misztériumvilágba helyezve.

A beetetés után el lehet nekik adni az áramfogyasztás-csökkentő, konnektorba bedugható csodaketyerét; a gravomágneses falszárítót; a csodálatos mosógolyót; a szívcsakrára ható mágnes-/polarizált fényterápiát és sok más blődséget.

Egy másik aspektusból vizsgálva, a világ sokkal komplexebbé vált. Régen elég volt két bicikliszerelőnek leülnie - és megalkották az első irányítható, motorral hajtott, levegőnél nehezebb eszköz. Most már azért kicsit több kell a "csodához".

"A nemzetközi szakmai folyóiratokban nem hoznak le olyan eredményeket amelyeket x-k és y-onok professzori nevüket adva nem támasztanak alá."

Nem kell feltétlenül professzori fokozatúnak lenni - elég ha kutató egy egyetemen. Illetve tisztességes metodikával kell dolgozni.

"Csak ott a probléma hogy kutató intézet és a kutatók is sokan vannak és feléjük is elvárásokkal fordul az üzleti élet."

A kutatás-fejlesztés egy erőforrásigényes művelet.

2014. jún. 22. 12:13
 13/13 homo ludensz ***** válasza:
53%
Nos a Tesla élete és az ő zsenialitása kicsit tragikus képet mutat. Az a tény hogy Siemens elcsalta Amerikába és kihasználta a képességét a saját céljára az semmit nem von le Tesla zsenialitásából. Ma már 3 nemzet is magáénak vallja.Nem az adomák és mendemondák nálam a nyerők inkább az azóta igazolt tények. A 0 ponti energia kicsatolását meghagyom másoknak a magától járó automobillal karöltve. Oda szeretnék bevilágítani a tények mögé hogy láthatóvá váljanak a dollármilliárdok amelyekkel fölvértezve fehéret vagy feketét dobnak elénk hivatalos állásfoglalásul s akár a kor vívmányaként.
2014. jún. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!