Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen káros hatásai lehetnek...

Milyen káros hatásai lehetnek annak, ha túl sokat alszom?

Figyelt kérdés
Pl. ugyanannyit, mint amennyit ébren vagyok, esetleg többet. És rendszeresen.
2014. ápr. 19. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Lemaradsz a világ eseményiről:).Volt egy katona társam az a 9 hónapból 7-et végig aludt:).Tuti nem az agyvérzés visz el téged se!
2014. ápr. 19. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Előző: ez most valami mondás vagy szó szerint (pl. kómába esett vagy mi)?
2014. ápr. 19. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
A katonatársamra gondolsz?Ha igen,akkor ő egy álomszuszék volt,lehet sőt biztos a vérnyomása miatt.Kiment az őrtoronyba aludni,jött a 3 órás váltás,a pihenőbe megint 3 órát aludt.Másnap pihenésképp aludt:).Hébe-hóba kijött velem csajozni,de visszafele a buszon már aludt.Takarítás volt,érdekelte?Megfordult az aludt tovább:)!Nincs káros hatása,sokan irigyelnének érte,mert valószínű,hogy túl nyugodt vagy.Mérd meg a vérnyomásod,tuti nem 180-as:)!
2014. ápr. 19. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:

De, van káros hatása. Esetleg fáradt leszel, mintha keveset aludtál volna, ill. az ilyen emebrek általában rövidebb ideig élnek.

Lehet, hogy nem tudsz rendesen aludni, azért alszol többet? Nehéz légzés, vagy horkolsz is?

Kérj beutalót a körzeti orvostól a Madarász u.-i alváslaborba!

2014. ápr. 19. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy rövidebb ideig élnek,ha átalusszák az életüket,ez egyértelmű!Az is lehet,hogy agyi szinten be vannak lassulva,na nem hülye módjára,hanem csak úgy,mint az egyik barátnőm,aki délben kelt fel,mi meg éjjel fél 11-kor is pörgünk,reggel 5-kor kelés mert megyek a gyerekemért,de mi ezt bírjuk.
2014. ápr. 19. 22:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, depressziós vagyok és kétféle gyógyszert is szedek. Szerintem az alvás nálam egyfajta menekülés a valóság elől. Rengeteg mindent szeretnék csinálni, nagyon pörgős és tartalmas életet szeretnék, de valahogy nem megy, nem találom magam. Ezért inkább az alvásba menekülök. Azt észrevettem, hogy akkor van energiám, ha olyasmit csinálok, ami nagyon érdekel, de jelenleg kb. semmi ilyennel nem foglalkozom. Bármikor képes vagyok aludni, és az alvás után is fáradt vagyok.
2014. ápr. 19. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mégse alszol?Mit szedsz?Kissé belekóstolam a pszichiátriába is,csak megoldjuk valahogy.Én meg túlpörgök állandóan,képzeld el azt,hogy egyszerre 10-15 tv adást nézel,de mindre oda is kell figyelni és visszamondani,megjegyezni stb..Na ez vagyok én!Ne a százalékom nézd,mert az arcoskodó mariskák rovatban is nyomom,gőzerővel:).Figyi első lépés,mint a kisgyereknél!Elmész egy sétára,így már talpon is vagy és nem az ágyra gondolsz!Csinálj agyi dolgokat,pl:figyeld az embereket,nyomj statisztikát,hogy x idő alatt találkozol emberekkel,mennyien telefonálnak stb...Mert én bemegyek egy helységbe van egy szabvány pont másodpercek alatt megmondom hány köbméteres a helység,ez vagy átok,vagy áldás,felfogás kérdése!
2014. ápr. 19. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!