Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hova tart az ember evolúciója?

Hova tart az ember evolúciója?

Figyelt kérdés

Az evolúció sosem áll meg. Mindig változunk.

Szerintetek milyenek lesznek az emberek mondjuk tíz millió, vagy akár csak egy millió év múlva?

Most attól tekintsünk el, hogy a környezetszennyezés következtében lesz-e még akkor emberiség, vagy Föld!

Feltételezzük, hogy lesz! És feltételezzük, hogy a technika és a környezetszennyezés nem lesz hatással az evolúciónkra! Legalábbis közvetlenül nem.

2009. dec. 27. 11:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
84%
Az az Istenes dolog egyáltalán nem marhaság, lényegében igaza van az írónak. Egyébként a kérdéssel kapcsolatban láttam egy filmet, amiben valami olyasmi volt, hogy ha emberek költöznének a Marsra, egy idő után sokkal kevesebb oxigénre lenne szükségük, és a nyomást máshogy viselnék el. Így elvileg ők lennének az első marslakók:) Ja és akkor állítólag nem feltétlenül tudnának rendesen élni pl a Földön, mert a marsi gravitációhoz szoktak, így szimplán összeesnének. (Szerintem ez valamennyire kapcsolódhat az evolúcióhoz, tehát majd a különböző bolygók és környezetük és befolyásolhatja.)
2010. jan. 21. 22:14
 32/42 anonim válasza:
0%
Isten létezik! Ti mivel magyaráznátok pl a lélek fogalmát? (isten eredetű dolog) http://www.youtube.com/watch?v=cCMzc28viDs és ezután a videósorozat után, nekem senki ne mondja h nincs isten. én vallásos embr vagyok, hiszek benne, érzem. ennyi lett volna véleményem
2010. febr. 7. 13:24
 33/42 anonim ***** válasza:
55%

"Isten létezik! Ti mivel magyaráznátok pl a lélek fogalmát? (isten eredetű dolog) http://www.youtube.com/watch?v=cCMzc28viDs és ezután a videósorozat után, nekem senki ne mondja h nincs isten. én vallásos embr vagyok, hiszek benne, érzem. ennyi lett volna véleményem"

És ha a lélekben sem hiszek? Ha a lélek nem más, mint a felfogásom, a szürkeállományom által képzett érzés? Ha megvernek itthon, akkor nem a lelkem fog irányítani, hogy ne menjek haza, hanem az agyam, mert tapasztalatból tudom, hogy ott veszély ér.

2010. febr. 8. 14:10
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
2010. máj. 21. 09:46
 35/42 anonim ***** válasza:
Az Ember evolúciója szét fog ágazódni legalább két emberfajtára: az egyik nyomortelepeken fog élni, a másik pedig felhőkarcolókban.
2011. ápr. 27. 02:13
 36/42 anonim ***** válasza:
44%

hát az elfogadott elmélet az, h a testünk hasonló lesz mint a 'szürkék'-é. ilyen gyenge kis szar. vagy ha valakihez az közelebb van, akkor mint az asgardoké a CSK-sorozatból. az agyunk, így a szellemi tulajdonságaink is növekedni fog, talán telepátia vagy telekinetika felé irányozva minket. szal a beszéd is mint komm forma megszűnhet létezni 1 idő után. én arra teszem a tétem, h a végén elérünk a fizikai lét maximumára és valahogy rájövünk h léphetünk tovább, akár energia akár tisztán tudati lénnyé (tudom zöldnek tűnik, de a 'tudati' szónál nem jutott jobb az eszembe :) ). ha mázlink van túl éljük a saját univerzumunkat.

az én véleményem az, h a testünk nem fog komolyabban változni, max gyöngébbek leszünk mert a gépek intéznek kb mindent, de ettől még tolhatjuk a sportokat ilysmi.

az 1. kommenter meg húzzon a templomba, és ott téritse a népet a hülyeségeivel.

"az evo tényét az olyan híresen konzervatív szellemi vezetők is elfogadták ténynek, mint a pápa vagy a dalai láma." (Lisa Simpson) :D

2011. jún. 2. 21:11
 37/42 anonim ***** válasza:

Nagyon elrugaszkodtál a valóságtól utolsó, már ne haragudj. Az első mondat nem egy elfogadott elmélet, arra, hogy milyenek leszünk, hanem amikor a szürke kis űrlényekről kezdtek terjedni a pletykák, akkor azzal magyarázták, vagy csak úgy hozzáfűzték(nem tudom hol jelent meg először), hogy ezért+azért belőlünk is szürke lehetne.

A többi már no comment kateg.

(kivéve az utolsó mondatot, a gépes dologban még lehet valami)

2011. jún. 2. 21:45
 38/42 anonim ***** válasza:
nem a színre céloztam, félreértettél. és a testfelépítésre, tudom nem a legjobb példa, hála folklórnak. én arra céloztam, ahogy kinéznek (a leírások alapján) csökevényesedő felső végtagok, nagy fej, etc.. semmi más. felőlem pirosak is lehetünk :D ezen ne akadj fenn :)
2011. jún. 2. 22:43
 39/42 anonim ***** válasza:
Tudom hogy a testfelépítésre értetted, de abban az elképzelésben a szín is szerepelt, ami az UV sugárzással hoztak összefüggésbe(meg gondolom az alfajok keveredésével, mert a napon csak sötétebbek leszünk).
2011. jún. 2. 23:41
 40/42 Tom Benko ***** válasza:
Jelenleg sehová. Szinte minden szelekciós tényezőt kiiktattunk.
2012. jún. 29. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!