Hova tart az ember evolúciója?
Az evolúció sosem áll meg. Mindig változunk.
Szerintetek milyenek lesznek az emberek mondjuk tíz millió, vagy akár csak egy millió év múlva?
Most attól tekintsünk el, hogy a környezetszennyezés következtében lesz-e még akkor emberiség, vagy Föld!
Feltételezzük, hogy lesz! És feltételezzük, hogy a technika és a környezetszennyezés nem lesz hatással az evolúciónkra! Legalábbis közvetlenül nem.
"Isten létezik! Ti mivel magyaráznátok pl a lélek fogalmát? (isten eredetű dolog) http://www.youtube.com/watch?v=cCMzc28viDs és ezután a videósorozat után, nekem senki ne mondja h nincs isten. én vallásos embr vagyok, hiszek benne, érzem. ennyi lett volna véleményem"
És ha a lélekben sem hiszek? Ha a lélek nem más, mint a felfogásom, a szürkeállományom által képzett érzés? Ha megvernek itthon, akkor nem a lelkem fog irányítani, hogy ne menjek haza, hanem az agyam, mert tapasztalatból tudom, hogy ott veszély ér.
Az élet nem az anyagból származik
hát az elfogadott elmélet az, h a testünk hasonló lesz mint a 'szürkék'-é. ilyen gyenge kis szar. vagy ha valakihez az közelebb van, akkor mint az asgardoké a CSK-sorozatból. az agyunk, így a szellemi tulajdonságaink is növekedni fog, talán telepátia vagy telekinetika felé irányozva minket. szal a beszéd is mint komm forma megszűnhet létezni 1 idő után. én arra teszem a tétem, h a végén elérünk a fizikai lét maximumára és valahogy rájövünk h léphetünk tovább, akár energia akár tisztán tudati lénnyé (tudom zöldnek tűnik, de a 'tudati' szónál nem jutott jobb az eszembe :) ). ha mázlink van túl éljük a saját univerzumunkat.
az én véleményem az, h a testünk nem fog komolyabban változni, max gyöngébbek leszünk mert a gépek intéznek kb mindent, de ettől még tolhatjuk a sportokat ilysmi.
az 1. kommenter meg húzzon a templomba, és ott téritse a népet a hülyeségeivel.
"az evo tényét az olyan híresen konzervatív szellemi vezetők is elfogadták ténynek, mint a pápa vagy a dalai láma." (Lisa Simpson) :D
Nagyon elrugaszkodtál a valóságtól utolsó, már ne haragudj. Az első mondat nem egy elfogadott elmélet, arra, hogy milyenek leszünk, hanem amikor a szürke kis űrlényekről kezdtek terjedni a pletykák, akkor azzal magyarázták, vagy csak úgy hozzáfűzték(nem tudom hol jelent meg először), hogy ezért+azért belőlünk is szürke lehetne.
A többi már no comment kateg.
(kivéve az utolsó mondatot, a gépes dologban még lehet valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!