Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogy is van ez? Kéne egy kis...

Hogy is van ez? Kéne egy kis segítség! Hétfőn vizsga! (? )

Figyelt kérdés

valaki tudna nekem segíteni? a következő növényeket kéne egyszikű/ kétszikű illetve 1laki/2laki illetve 1nyári/2nyári/évelő

ezeket sose értettem h mitől függ de ha valaki aki ezt érti a következő növényekből csinálna nekem 1-1 táblázatot azt nagyon megköszönném (hétfőn vizsga)

az értelmes válaszokat előre is köszönöm !! (almafa, szilvafa, szőlő, paradicsom, paprika, tulipán, burgonya, vetemény bab -borsó, tölgy, bükk,fenyő, kökény, gyepü rózsa, mogyoró, erdei pajzsika, hóvirág, seprűmoha, gombák, fonalas zöldmoszat, mogyoró, nád, fehérfűz, angolperje, pongyola pitypang, többit késöbb irom még pár kimaradt)

kérlek segítsetek (igaz én is rá tudnék keresni egyesével csak szorít az idő még 2 tantárgyból vizsgázok ezen kívül +még erre is kell egy csomót tanuljak

2014. máj. 1. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából szívesen segítenék,de azon gondolkozz el,hogy mi vészeli át a telet.Lassan bedobom az unalmast,pedig itt a családban mindenki kertészmérnök...rajtam kívül.
2014. máj. 1. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
de a felét nem ismerem pl: angolperlyéről még képet se láttam csak tanultunk róla, ha tudsz segits kérlek fogalmam sincs mi meddig él :(
2014. máj. 1. 21:31
 3/6 Dubi ***** válasza:
Érdekes, Wikipedián még osztályozzák is őket, csak be kéne ütögetni szépen a keresőbe. De gondolom nincs egy órád erre, hát ha majd valaki rászánja az időt helyetted.
2014. máj. 2. 02:26
 4/6 A kérdező kommentje:

megkérélnélek h mielött válaszolsz igazán elolvashatnád a fentieket

mert mindent leirtam evvel kapcsolatba, amugymeg NINCS, és azt remélem h náladnormálisabbak is válaszolnak pl. aki seggit is

2014. máj. 2. 14:20
 5/6 Dubi ***** válasza:
Elolvastam korábban, 2 tárgyból vizsgázol ezen kívül, akkor gondolom más invesztálja bele az idejét a tanulmányaidba ;)
2014. máj. 2. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:

ISMÉTELTEN, INK ELÖSZÖR OLVASS! (igaz én is rá tudnék keresni egyesével csak szorít az idő még 2 tantárgyból vizsgázok ezen kívül +még erre is kell egy csomót tanuljak

de amugysem vagyok kiváncsi a beszolásaidra ha nem válaszolsz le vagy sz*rva

2014. máj. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!