Hogy is van ez? Kéne egy kis segítség! Hétfőn vizsga! (? )
valaki tudna nekem segíteni? a következő növényeket kéne egyszikű/ kétszikű illetve 1laki/2laki illetve 1nyári/2nyári/évelő
ezeket sose értettem h mitől függ de ha valaki aki ezt érti a következő növényekből csinálna nekem 1-1 táblázatot azt nagyon megköszönném (hétfőn vizsga)
az értelmes válaszokat előre is köszönöm !! (almafa, szilvafa, szőlő, paradicsom, paprika, tulipán, burgonya, vetemény bab -borsó, tölgy, bükk,fenyő, kökény, gyepü rózsa, mogyoró, erdei pajzsika, hóvirág, seprűmoha, gombák, fonalas zöldmoszat, mogyoró, nád, fehérfűz, angolperje, pongyola pitypang, többit késöbb irom még pár kimaradt)
kérlek segítsetek (igaz én is rá tudnék keresni egyesével csak szorít az idő még 2 tantárgyból vizsgázok ezen kívül +még erre is kell egy csomót tanuljak
megkérélnélek h mielött válaszolsz igazán elolvashatnád a fentieket
mert mindent leirtam evvel kapcsolatba, amugymeg NINCS, és azt remélem h náladnormálisabbak is válaszolnak pl. aki seggit is
ISMÉTELTEN, INK ELÖSZÖR OLVASS! (igaz én is rá tudnék keresni egyesével csak szorít az idő még 2 tantárgyból vizsgázok ezen kívül +még erre is kell egy csomót tanuljak
de amugysem vagyok kiváncsi a beszolásaidra ha nem válaszolsz le vagy sz*rva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!