S. O. S Hétfőn vizsga, és ma lebetegedtem. Tippek, mivel lehetnék jobban? Mostanra terveztem a keményebb tanulást, erre felkelni sem bírok.
Házi praktikák, akármi jöhet. Multivitamin segíthet, vagy ne terheljem azzal a szerveztem? Citrom most nincs itthon, és semmi gyümölcs. Forró fürdő jót tenne? Most vettem be Coldrexet, de az meg tapasztalatból tudom, hogy álmosít, nem tudok tanulni annyira. (Bár ha nem veszem be, akkor mégannyira se..
Egyébként torokfájás, gyengeség, hőemelkedés, ma kezdődött, illetve kicsit tegnap is fájt a torkom.
Köszi, jöhetnek még! :)
Nem tudok tanulni sem, annyira fáj mindenem, hogy maximum olvasgatni tudom, de hogy semmi nem marad meg, az biztos :(
Most a coldrextől egész jó, bár a koncentrálás továbbra sem megy igazán, de tanulok egy kicsit. Hétfőn nem tudom, hogy bevegyem-e, mert álmosít..
Most olvastam valahol a kamilla inhalálását, illetve gargalizálását, azt megcsinálom.
Akkor forró fürdő nem ajánlott, ha már hőemellkedésem van?
Olvastam a DORITHRICIN szopogató tablettáról, azt írja(itt a helyileg ható antibiotikum a lényeg):
A tirotricin hatóanyag specifikus, helyileg ható antibiotikum (baktériumellenes szer) és együttesen fejti ki hatását a másik hatóanyaggal, a fertőtlenítő hatású benzalkónium-kloriddal a leggyakoribb kórokozókkal szemben, amelyek a száj- és garatterületen találhatók.
Én soha nem szoktam le a húsról,mégis: évek óta nem voltam beteg,még csak náthás sem. Sőt, vitamint sem szedek. Rendes táplálkozás mellett(és ebben benne van a hús is)nincs szükség mesterségesen bevitt vitaminokra sem.
Ez most ugyan nem ide tartozik,csak az előttem elhangzottra reagáltam.
Torokfertőtlenítő nem volt itthon, ezért hosszasan gargalizáltam szájvízzel este a fertőtlenítés miatt, és reggelre teljesen elmúlt a torokfájás. (tegnap nyelni is alig tudtam tényleg) bár egy kis köhögés elkezdődött, és az orrfolyás is erősödött kicsit, de már nem éreztem magam gyengének, és hőemelkedés sem volt Amikor este lefeküdtem fürdés után 37.7 volt, vettem be coldrexet és így is bár lassan de feljebb ment, aztán 37.9-el elaludtam, és reggelre sokkal jobb volt. A coldrexbe gondolom van gyulladáscsökkentő is, ezért vettem be ma is 3x, hogy hétfőig tuti átessek a nehezén.
A vizsgát nem tudom áttenni :( Technikusi vizsga lesz, ráadásul olyan, hogy egymás után 4 tantárgyból, és egyébként szóbeli, ezért is volt fontos, hogy legalább a torkom rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!