Ki vizsgázik forgalomból hétfőn? ( febr.17. )
Vezess ugyan úgy ahogy órán. Semmit nem kell beújítani. Az oktatód akkor visz el ha már fel vagy készülve. Figyelj nagyon,zebrákat fokozottan,hogy feltudj készülni ha meg kell állni. Törekedj a szabályok betartására és sikerülni fog.
Parkolásoknál szép lassan,figyelve, ha véletlen elrontod ne parázz be, van két lehetőséged javítani minden parkolásnál.
Táblákat,helyeket előre figyeld,mindig gondolkozz előre,hogy ne érjen váratlanul semmi. Tükröket figyeld, még ha egyenes szakaszon is haladsz akkor is nézz a középső tükörbe is. Kanyarodásnál tükőr,hátranézés. Irányjelzéseket el ne felejtsd. Ahol nem vagy biztos,hogy kell (pl kikerülésnél) ott is inkább jelezz egy picit,mert irányjelző elhagyása bukta.
Ellenőrzést csináld meg, és vizsga elején fékpróbát ne felejtsd el,ahogy megindul az autó egyből fékezz!! Ha ezt elmulasztod akkor sikertelen a vizsga,és elég 'kellemetlen' ha már az első másodpercben megbuksz.
Nyugodj meg amennyire tudsz,légy magabiztos,még ha belülről nem is érzed annyira magad.
Sok Sikert,szurkolok. Írhatsz nyugodtan ha van valami kérdésed,még frissek az élményeim D
Én is holnap vizsgázok, Kalocsán. Izgulok már rendesen, de próbálok nem ideges lenni mert azzal csak a saját esélyeimet rontom. 33 órát vezettem eddig. Utoljára tegnap. Viszonylag jól ment, bizakodó vagyok. A parkolással nincs gondom, gyalogosokra kicsit jobban kell figyelnem.
Holnap még vezetek egyet a vizsga előtt is, remélem belerázódom majd.
Sok sikert holnapra!
4-es vagyok. Sikeres vizsgát tettem, átmentem. :)
Te, kérdező, hogy sikerült?
Kalocsán nem nehéz átmenni,olyan mint Kiskunhalas!
Kecskemét már húzósabb:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!