Ki vizsgázik forgalomból Miskolcon?
Akinek már nem sok van hátra...
Te vettél pótórákat, ha igen mennyit?
Mi megy a legnehezebben a vezetésben?
Cseréljünk tapasztalatokat! :-)
Szia! Dehogy gond, h írtál! :)
A nagy meleg engem is eléggé zavar, pláne, h nem is megy a klíma (vagy talán nincs is) az autóban. Az ablak teljesen le van húzva, ilyenkor viszont alig hallom, mit mond az oktató. :)) Nekem még vennem kell pár pótórát, de amúgy megy minden, csak vannak apróságok, amiken még jó lenne csiszolni, ezért is megyek még vezetni pár órát.
Neked mikor lesz a vizsga?
hát azt h mikor lesz azt nemtudom:Sholnap megyek 9re direkt h ne legyen melegem:Dösszeszedem magam és ha látja h megy(nem mintha nem menne:D) akkor lejelent vizsgára:Dszerintem most lesz kb a 7. pótóra:Skicsit sok:Dde inkább veszek órát minthogy ne sikerüljön:)remélem meg lesz elsőre:D
sok sikert neked is!!!!!!!!!!!:D
Wave: mikor csináltad a B. jogsit?
Végre vki, aki megnyugtató választ ad! Olyan sok fórumban írtak már annyi mindent, hogy elkezdtem félni a vizsgától. :D
Meg hát hall is az ember ezt-azt innen-onnan, h pénzt kell adni a vizsgabiztosoknak stb. pláne itt Miskolcon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!