Ki vizsgázik forgalomból hétfőn? ( febr.17. )
Engem is meghúztak az első vizsgán,de bíztatás képen én is azt tudom mondani,hogy aztán sikerült egy nagyon rendes vizsgabiztost kifognom. Le se kellett vezetnem az 50 percet :)
Legelőször meg egy olyan piti dolgon húzott meg,hogy azthittem felrobbanok. Téged miért húzott meg?
A legfontosabb, hogy előző este nézd át alaposan a KRESZ könyvet, és próbálj meg minél hamarabb lefeküdni aludni hogy kipihenten menj
Legyenek nálad az irataid, és ha szemüveges vagy, mindenképp vidd magaddal (én enyhén rövidlátó vagyok, kényelmesebb szemüvegben vezetni)
A vizsgabiztost illedelmesen kezeld, és fontos hogy tűnj magabiztosnak, forogjon a fej (van debrecenben egy VB aki erre nagyon háklis!), és a táblák mellett az útburkolati jelek is nagyon fontosak (én egy záróvonalon hasaltam el elsőre)
Egy kalappal!
Én is egy bő hete vizsgáztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!