Hétfőn vizsga meghúznak?
Figyelt kérdés
be kéne tanulnom több mint 60 oldalt földrajzot meg történelmet. -.-2012. jún. 16. 09:13
1/5 anonim válasza:
Földrajzból egyetlen oldalnyi tananyagból is meg lehet bukni. Például főiskolán Magyarország minden folyóját, mellékfolyóját, vagy akár az összes várost megtanulni és bejelölni vaktérképen. Ugyanakkor két nap alatt akár 200 oldalból is fel lehet készülni úgy, hogy sikerüljön a vizsga. Úgyhogy HAJRÁ!!!:-)
2/5 anonim válasza:
Hahha... nálunk egyetemen volt Kárpátmedence összes folyója és mellékfolyója és ez csak beugró, ha egyet hibázol csá volt. :) Az azért megtanulható szerintem. :) (Építőmérnöki szak - hidrológia /elég sok köze van a földrajhoz/) Viszont ami ezután következett a halál... könyörgés ment kb a kettesekért! :)
Hétfő még messze van, van rá két teljes napod. Szépen előveszed, nekiülsz és elkezded olvasgatni úgy, hogy felfogd miről van szó! Ha benyalni már nem is tudod A-tól Z-ig az egészet, azért annyit elérsz vele, hogy mindenhez hozzá tudsz majd szólni legalább.
3/5 reptoid válasza:
És egyesek szerint a vizes tanszék még a normálisabbak közül való :D
4/5 anonim válasza:
Sajnos megfognak huzni, de nem baj legkozelebb talan sikerul
(Mivel sehol nem emlited,hogy tervzned,hogy megtanulod)
5/5 A kérdező kommentje:
azóta se tanultam sokat csak a 60 oldalt átírtam illetve kiírtam a lényeget és így lett belőle 28 oldal:D reggelig bevágom
2012. jún. 17. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!