Hogy néz ki egy maták pótvizsga? Megbuktam.11-es vagyok. Fogalmam sincs hogy milyen egy ilyen vizsga. Valaki elmondaná részletesen?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 12:33
1/2 anonim válasza:
Én egyszer még 10. be buktam matekból. Nekem úgy volt hogy tanárom adott egy A4 es papírt rajta hogy melyik könyvbe melyik oldalon hányas feladatokat találom, mondta hogy ezeket gyakorolgassam mert ezekből fog össze ollózni feladatokat. Ha jól tudom 6-7 feladat volt pótvizsgán ha azokból eléred a 20%-ot akkor már megvan a 2 es és átmentél. Nem bonyolult ez. Csak tényleg jobb ha nyár elején már elkezdesz rá készülni és javaslom egy külön tanár segítségét hozzá. Ha július elején elkezdesz rá készülni és minden nap foglalkozol vele akkor nagy baj nem lehet.
2/2 anonim válasza:
Kapsz egy feladatsort, amiben az összes 11-es témakörből lesz feladat. Természetesen nem a legnehezebbek.
Szépen fognod kell a füzetedet meg a könyvet és témakörönként végigmenni rajta, hogy mindenhez konyíts egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!