Fizikusok/kémikusok! A fing miért büdösebb a kádban ülve, mint a szabad levegőn?
Hogy ez nem tudományos kérdés? A faszt nem!
Na, szerintem a lényeg a gőz. Az a kulcsa az egésznek. Egyszer kipróbáltam, hogy nyáron fingottam egy unikumosat* az előszobában, majd a nagy meleg miatt hideg vízben fürödtem és a kádban elengedtem egy kb ugyanakkorát. A kettő között erősségre semmi különbség nem volt. Viszont télen (szintén unikumossal kipróbálva) ugyanezzel a módszerrel a forróvizes kádas sokkal büdösebb lett.
Egyik haverom az öltözőben fingott egyet, ami egy átlagosnál kicsit erősebb lett, majd kb 10 perc múlva a gőzszaunában is elengedett egyet. Na az valami rettenetes volt, mindenki menekült kifelé.
*unikumos az, amit másnaposan lehet produkálni, legalább 10 félunikum elfogyasztása után. Igen erőteljes, kesernyés, savanykás bukéja van. Pilzeni típusú sörrel még pikánsabbá, erőteljesebbé tehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!