0. 01 mol/dm3 koncetnrációjú kénsavoldatot 12-es pH-jú KOH-oldattal közömbösítünk. Hány mólos a keletkezett só oldata?
Figyelt kérdés
Valaki le tudja írni hogy kéne megoldani ezt a feladatot?2014. márc. 9. 11:53
1/2 anonim válasza:
Igen le tudom írni sőt meg is oldottam de azt nem írom le mivel nem kérted... magadra vess ha nem tudod jól megfogalmazni :D én úgy csináltam leírtam az egyenletet 1mol/dm3 essel rendeztem ezt természtesen aztán pedig már nem kémia hanem matek... csak egyenes arányosságot hazsnálsz :)
2/2 A kérdező kommentje:
Jó akkor kérlek elárulnád nekem, ide leírva erre az oldalra egy válasz formájában, hogy mennyi lett az eredmény?:)
2014. márc. 9. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!