A kínaiaknak miért olyan a szemük, és az arcuk, mint amilyen?
Miért van az hogy a kínaiaknak, és a japánoknak másmilyen a szemük állása. Más az arcuk formája. Egy bizonyos arcforma ami minden kínaira és japánra jellemző. Miért sötét színű az összes kínainak és japánnak a haja színe? (ebben nem vagyok biztos, de szerintem az összesnek sötét a haja színe amelyik nem albínó, vagy valami ilyesmi.)
Miért alakult ez ki náluk az evolúció során? Az éghajlat, és az ottani hőmérséklet miatt?
PÉldául gondolok ilyenre: Ha sokat süt a nap akkor úgy változik a szemhély állása hogy a nap fényeit ne engedje a pupillába... (tudom ez egy primitív példa, de most ez jutott eszembe)
Köszönöm a válaszaitokat, előre is.
köszönöm.
szóval általában a kettő közötti átmenet, de lehet vagy ez vagy az is.
A genetika törvényei szerint lehet ez, vagy az is.
Mint ahogy egy egrid és egy europid kapcsolatából is születhet teljesen "fekete" és teljesen "fehér" gyerek is. Mint az a közelmúltban többször is megtörtént.
De sokkal gyakoribb a kettő közti valamilyen átmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!