Univerzum-elmélet. Igazam van-e amikor ezt mondom? "Ez az Univerzum kizárólag addig képes létezni, ameddig TE energiát / energiákat közölsz vele. TE magad vagy ennek az Univerzumnak a Forrása és a fenntartója. "
Valójában csak két "létező" van: TE és az Univerzum.
A sokaság illúziója, az Univerzum egyfajta "prizmaszerű"- / "ellentett-elvű prizmaszerű" működése miatt jelentkezik.
A TE jelenlegi prioritásod: Megismerés, Megértés.
Az Univerzum számára egyetlen (!) prioritás létezik: az Energia "behúzása", éhsége.
Tehát:
Általad és belőled keletkezett az Univerzum (=minden, ami létezik),
nem pedig TE keletkeztél / keletkezel az Univerzumból.
...
Az Univerzum energiaéhsége végtelen - mivel a végtelenségig létezni akar (és ehhez energiára van szüksége.
Az Univerzum egy csomó látszatkategóriát állít fel Veled szemben,
de az összes Univerzum által felállított látszatkategória egyetlen és titkos értelme:
a TE energiád (=erőd) behúzása.
"A hülyén meghalás ártalom?"
Nem, a sötétség csak egy állapot, mint a terhesség. :))
A sötétségbe fényt vinni....ha jól emlékszem, Prométeusz is kapott érte a csőrére rendesen.
Kezdek f@sni....
Annyiból hibáztam (vagy félreértés történt), de ezt bölcseleti kérdésnek szántam és nem egyszerű természettudományosnak.
„Évmilliók alatt kialakult egy igény arra, hogy logika nélkül is átlássuk, átérezzük a környezetünket. „
-Pontosan fordítva van! És ez fontos. Mindig minden fordítva van (fordítva jelenik meg).
A logika nem egyéb, mint egy modernkori csökevény... kizárólag erre az univerzumra (univerzumtípusra igaz). Ez jellemzi a logikát.
Minden univerzumtípusra más és másféle logika jellemző. (logikai megközelítésmód)
„Ahogy fejlődtünk, egyre nőtt az igény, hogy nagyobb léptékben is megértsük a természetet, és ennek érdekében olyan magyarázatokat keztünk gyártani, amik megfeleltek a fenti igénynek. Kialakult az a fajta vallásos, okkult, (nem is tudom, mi a jó szó) megközelítés, amire a mai napig él az igény.“
-Itt is pontosan fordítva történt a dolog.
Ahogyan visszafelé (!!!) fejlődtünk, kialakult a rendszerre jellemző logikai megközelítésmód stb.
Az isteni agy ezért sokkal ősibb, mint az analitikus, precíz.
„A húrelmélet szerint az anyagi világ legkisebb elemei a rezgő energia húrok.“
-Ez már kezd közelíteni.
„A kísérleti fizika NEM TUD mit kezdeni a húrokkal, olyat még senki nem tapasztalt, egyelőre nem bizonyított az elmélet.“
-Mert a fizika egy alacsonyrendű tudomány. (=mennyiségekhez rendelt tudomány)
A húr-elméletet valószínűleg meta-fizikai szemszögből kell megvizsgálni.
Amit fizikai szinten nem lehet értelmezni, azt meta-fizikai szinten kell (megkísérelni) értelmezni.
A fizikai tudományok (=a mennyiségekhez rendelt tudományok) sokkal szűkebb tartományt képesek átfogni.
„Fizikai ismereteink szerint az energiának FORRÁSA nincs, mert energia nem tud "keletkezni", és ne tud "megszűnni". Kizárólag átalakulni tud.“
-Ez (lehet, hogy) egy hibás elmélet. Mennyi ideje van még Einstein-nek??? Ezen gondolkozzatok el!
Ki pénzelte Einsteint? A középkor-lobbi? Vagy a kőolaj-lobbi?
„Arra az esetre, ha az emberiség ártalmas az Univerzumra.....“
-Látom, az Univerzum az istened. Maradj is ebben sokáig! :-)
Anyag emberei. Anyag emberei. Addig nézték az anyagot, hogy maguk is anyaggá lettek.
Utalok nektek a lényegre:
Milyen fejlődést, megértést, megismerést értetek el???
Itt ülök, a gondolataim úgy villannak, mint a villámok és mégis egy primitív billentyűzeten, karakterenként (!!!!) kell begépelnem azt, amire gondolok.
Sokszor láttatok billentyűzetet és elhittétek, hogy billentyűzettel kell és lehet (a legjobban) beszélgetni.
A jövőtökben egyre több technikai eszköztől fogtok függeni és teljesen a rabjaikká fogtok válni.
Utána bekövetkezik a szimbiózis. A legkíméletlenebbjeitek eggyé fognak válni a technikáival és az isteneitekké lesznek.
És addig, amíg mindez bekövetkezik, üres és semmit (=bármit) kifejező számsorokat, egyenleteket fogtok elemezgetni.
Egyre több eszköz és egyre nagyobb függőség. „Biztonság-mánia“ és félelem. Kialakul a jeges és acélos „Rend“ ... ami nem egyéb, mint az eredeti Rend ellentettje.
Az INTEL-ligencia generál nektek bármennyi matematikai elvű elméletet az univerzumról (ami valójában nem is létezik),
úgy kapjátok meg ezeket az elméleteket, mint rabszolgák az üveggyöngyöt.
Einstein = Ein - Stein = Egy Kő - milyen név ez? Itt ismét csak valaminek az ellentettjével állunk szemben.
Mindig valaminek az ellentettjével állunk szemben.
Mivel : ez egy virtuálisan generált (=mesterségesen létrehozott) világ.
Bármi (!!!) lehetséges benne... ti mégis csak egy pályára álltok rá.
Van-e élet a Földön?
Váltsunk témát egy kis időre! Ti jobban értetek a földi tudományos dolgokhoz, mint én.
Mondjátok meg nekem:
Honnan közlődik energia az univerzummal???
(nem feltétlenül biztos, hogy az én elméletem helyes, ezért kérdezem ezt tőletek)
Mi van Súr, belediliztél a Mátrixba? :)
Öregem, ha még nem tudnád, felvilágosítalak, hogy az csak egy film. Nem is rossz film, de csak film.
Még egy kérdés:
Mi által tartatik fenn az univerzum???
Önmaga által? Kívülről tartatik fenn? Egy nagy számítógép által? Isten által? Hit által? (=a benne való hit által?)
Miért van, mikor "nem kellene", hogy legyen?
"Mi van Súr, belediliztél a Mátrixba? :)
Öregem, ha még nem tudnád, felvilágosítalak, hogy az csak egy film. Nem is rossz film, de csak film."
-Nem veszünk át kész képeket. mindíg mindent megvizsgálunk. Semmit nem veszünk át készen (mert az nem megismerés).
Válaszolók!
Azt viszont elismerem, hogy a matematika magasabb elveinek használatával (a "fennsőbb matematikával") nagy valószínűséggel megérthető az,
hogy ez az univerzum - amelyet mindannyian tapasztalunk -
hogyan keletkezett, keletkezik és kb. tartatik fenn...
Tehát a magasabb szintű matematika nagyon sok információval szolgálhat ezzel (=a látható) univerzummal kapcsolatban.
"A kvantumfizika megállapította, hogy az emberi lények is "mint minden létező" (élőlények, látszólag "élettelen" anyagok, stb.), energetikai egységek, melyek mindegyike energiamezővel rendelkezik, és elemi szinten minden mindennel össze van kötve - mint bármi ebben a világban. Ez a pulzáló energiamező az alfája és az omegája létezésünknek. A KvantumMátrix vagy Kvantum Mező egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező, mely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget. A kvantumfizika "nullponti mező"-nek vagy egyszerűen "mező"-nek nevezi. "The Field" - a mező, ahogy Einstein egyszer tömören megfogalmazta: "az egyetlen valóság"."
Ezt az előbb találtam, de én is kb. ezt tudom mondani.
A "Mezőt" amiről beszél, kb. azt is ismerem (valamilyen szinten).
A Bhagavad-Gítá is ezt írja le, amikor a Kuruksétra mezején a háború előtt "Krisna" feltárja valamilyen szinten a kvantumfilozófiát "Ardzsunának".
Kuruksétra = Kuru-Ksétra (a "ksétra" jelenti a mezőt) = Kauru-ksétra.
A vallások valójában az INFORMÁCIÓ-k tárolására jöttek létre,
de az idők során az Információ-k egyre jobban "beléjükcsomagolódtak".
Engem már nagyon-nagyon régóta kizárólag csak az INFORMÁCIÓ érdekel a vallásokból és kultuszokból.
(és nem a külsőségek, csomagolások)
Ha tudnátok, hogy legmélyebb lényegetek szerint micsoda korlátlan potenciákkal (!!!) rendelkeztek,
elcsodálkoznátok.
Így a fizikai univerzumot csodáljátok és közben egyre kissebbek lesztek. (!!!)
Mekkora fordított értékrend. Hihetetlen.
Juj.
Nem tűnt föl, hogy ennek az agyonszapult, kifordított, semmire sem jó, hazug tudománynak köszönheted azt az anyagilag nem létező xart, amin ezt gépeled?
Eh.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!