Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történik ha egy ember...

Mi történik ha egy ember fején átszáguld egy kvarkrög?

Figyelt kérdés
A kvarkrög elég pici,,kb.vörösvértest nagyságú,2 tonna súlyú.Évente 5-6 szeli át a Földet a másodperc tört része alatt.
2009. dec. 6. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Napjainkban még nincs bizonyíték arra, hogy egyáltalán tényleg léteznek ilyen rögök. Jelenlegi tudásunk azonban nem zárja ki létüket."

Sztem érdektelen a téma =re és nincs jelentősége

2009. dec. 6. 21:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne bizonyíték?A ki-és bemenetnél 5 különböző szeizmológiai állomásnak kell egyszerre észlelnie,hogy valósnak minősítsék.Évente 5-6 ilyen észlelés van.ÉT-be van róla néha cikk.
2009. dec. 6. 21:46
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Mivan? Tehát van egy vörösvértest nagyságú kődarab, ami két tonna súlyú? És ez évente 5-6szor átlyukasztja a Földet? És közben hol van? Kimegy az űrbe? Vagy kering? És a lyukakkal mi történik?

Bocs, ha félreértettem, nekem ez jött le...

2009. dec. 6. 21:51
 4/17 anonim ***** válasza:
érdekes.. :O
2009. dec. 6. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
hát ha 2 tonnás, valszeg meghal
2009. dec. 6. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi: még nem hallottam olyat, hogy valaki emiatt halt volna meg. Pedig tuti nagy hír lenne.
2009. dec. 6. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég érdekes... belinkelnéd azt a cikket ahol ezt olvastad kérdező? A wikin nem írnak róla.
2009. dec. 6. 22:57
 8/17 anonim válasza:
100%
észre se veszed.csak a hozzátartozóid...
2009. dec. 6. 23:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, akkor keletkezik az ember fején egy vörösvértest átmérőjű lyuk, illetve a másodperc tört részéig megnő a súlya röpke 2 tonnával. Mivel a szövetek egyébként is lyukacsosak, lehet, hogy ilyen méret mellett úgy átröpül az ember fején, hogy semmit sem érint. Vagy ha mégis, nem lesz tőle különösebb baja.

Nem tudom, laikus vagyok, csak okoskodok...

2009. dec. 6. 23:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Bukósisak viselése kötelező!
2009. dec. 6. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!