Mi a tudományos magyarázata annak ha valakinek göndör a haja? Összefügg a génekkel? Mit lehet ellene tenni?
szerintem semmit.pedig jó lenne,mert akkor valószínűleg azért is lehetne tenni valamit,hogy
göndör legyen a haj:D én olyat hallottam,hogy a hajhagyma formájától függ,és az meg a génektől:S sajnos:S
Szia!
A göndörség genetikusan adott, ráadásul egy viszonylag egyszerű, egygénes jelleg. Itt egy kis segédenyag:
Belsőleg (mármiint gyógyszerrel, táplálkozással, imával stb) megváltoztatni nem lehet.
A göndörség domináns allél, így két dolog lehetséges:
- Nem az az apád, akit annak mondanak. Ez így elég szarul hangzik, de érdemes olyan jegyeket keresni, amiben hasonlítasz apádra. (Elméletileg az anya is lehetne más, de mivel ugye a kórházban erre vigyáznak, így az anyát többnyire vehetjük biztosnak.)
- Úgynevezett de novo (újonnan létrejött) mutáió történt. Valamelyik szülőd egyik génje megváltozott, mutáció jött létre, ami a hajadat érintette. Ez ritka, de előfordul.
próbáld ki a dauer-vizet.
Azt hallottam, hogy az hosszabb távon megoldást jelent.
agykontrollt próbáld ki. ha barna szemből lehet zöldet csinálni, göndörből is lehet egyeneset kemó nélkül
ez nem kamu, a Dr Domján László mondta az oktatáson.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!