A Nagy Falnak része a galaxisunk?
Nem provokáció volt, csak azoknak szólt akik tudják mi az a Nagy Fal, aminek köze van a galaxisokhoz.
Értelemszerűen egy kérdés nem azoknak szól akiknek fingjuk sincs az egészről.
Persze van akit az provokál ha olyan kérdést lát amit nem ért.
Engem valamiért nem, na de nem vagyunk egyformák.
Szándékosan kétértelmű kifejezést teszel a kérdésbe, (anélkül, hogy egyértelműsítenéd), aztán meg lebarmozol mást és pökhendiskedsz itt összevissza...
A végén még füttyögni is fogsz és hazudni! :D
Apropó, ha benéz ide olyan valaki is aki nem troll, az lenne az igazi téma, hogy ha a galaxisunk nem része a nagy falnak, akkor ennek mi a jelentősége. Úgy értem milyen különbségei lehetnek annak ha valaki a nagy falban vagy azon kívül létezik?
Trollok meg nyugodtan hőzönghetnek lényegtelen és témán kívüli dolgok miatt, végülis ez a létük értelme, hogy tagadhatnám meg tőlük?
"Egyáltalán nem volt kétértelmű. Még a hülye is tudja hogy a Kinai Nagy falnak nincs köze a galaxisokhoz."
Egyrészt a hülye se azt nem tudja, mi az a Nagy Fal, se azt, hogy mi az a Kínai Nagy Fal, se azt, hogy mi az a galaxis. Ezért hülye. Ha minden hülye tudná ezeket, hidd el, lényegesen kevesebb probléma lenne a világon.
Másrészt Te egy Nagy Fallal kapcsolatos kérdést tettél fel. Az emberek nagyobb részének ha megemlíted azt, hogy Nagy Fal, akkor először a Kínai Nagy Fal jut eszébe, nem a galaxishalmaz. Én sem vagyok különb, én is a nagyobb részbe tartozom. Ilyen értelemben azonban értelmezhetetlen, sőt, hülyeség volt a kérdésed, ezért írtam rá hülye választ. Ha megemlítetted volna, hogy a galaxishalmazra gondolsz, és nem a Kínai Nagy Falra, akkor eleve csak asztrofizikai válaszok érkeztek volna, és nem lett volna trollkodás, sem vitázás a kérdésedre érkező válaszokat tekintve. Erre jössz egy ilyen magyarázattal, hogy "A Kínai Nagy Falnak nincs köze a galaxisokhoz". Tehát tudtad, hogy kétértelmű, félreérthető a kérdésed, tudtad azt is, hogy az emberek nagyobb része a "Nagy Fal" kifejezés alatt a Kínai Nagy Falra asszociál, de azért kiírtad a kérdést a jelenlegi formájában. Aztán meg hőbörögsz, hogy a sok bunkó nem tud értelmes választ adni neked. No ez a troll kérdés, nem más.
"ha a galaxisunk nem része a nagy falnak, akkor ennek mi a jelentősége. Úgy értem milyen különbségei lehetnek annak ha valaki a nagy falban vagy azon kívül létezik? "
Semmi. Akkor más csillagképeket látnánk, más galaxishalmazban lennénk, így más galaxishalmazt neveznénk Nagy Falnak, vagy másképp neveznénk a jelenlegi galaxishalmazunkat és jó eséllyel más névvel illetnénk a jelenlegi Nagy Falat.
Troll ne próbáljon meg okoskodni a galaxisokról. Főleg ne olyan troll akinek a Nagy falról akkor is a Kínai Nagy fal jut az eszébe ha a következő szó a szövegkörnyezetben a galaxis.
Így elkerülhető lenne hogy újjabb baromságot írjon.
A trollnak az a dolga, baromságokat írjon, nem pedig az, hogy baromsággal okosnak mutassa magát.
No és hol volt a kérdés szövegkörnyezetében a galaxis szó? Ezt elárulnád nekem? Mert én akárhogy is nézem, valahogy rohadtul nem találom benne...
No ezért volt troll a kérdés, amit feltettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!