A projektor (vetítőgép) hogy képes sötét színt vetíteni?
Figyelt kérdés
Pl. a betűket hogyan képes kivetíteni, ha fekete a színe? Akkor elméletileg létezik fekete fényt világító lámpa is?2013. okt. 17. 16:53
21/24 anonim válasza:
a #10es igen korrektűl leírta, nem semmi ez a kép, leellenőriztem a színkódját mert nem hittem el hogy tényleg egyanolyan színű.. :D
22/24 anonim válasza:
Nagyon nagy az arcot, de hihetetlenül sotoba vagy.
Amikor este lefekszel, akkor lekapcsolod világítást, vagy felkapcsolod a fekete lámpát?
Biztos vagy abban, hogy a feket nem fényhiány. Hát akkor mi a manó?
Minden tárgyat fog fel úgy, mint szűrű. A zöld borosüveg mitől zöld a fehér fényben? Hát attól, hogy a kéket, vöröset elnyeli, a zöldet átengedi. A vöröbor a vöröset átengedi, a kéket, zöldet elnyeli.
Ha a vörösboros zöld üveget fehér fennyél megvilágítod, akkor mi is fog történni? Ha olyan okos vagy, akkor a válasz csiípőből lököd. Igaz?
23/24 anonim válasza:
Csak egy kérdésem lenne hozzád kérdező.
A válaszhoz bármiféle segítséget felhasználhatsz.
Kérlek, legyél olyan kedves, ad meg a fekete fény hullámhosszát!
24/24 szpeti1991 válasza:
Szerintem nem kell már csesztetni a kérdezőt, megértette a választ, és beismerte tévedését. Arcoskodás nem csak nála hiba, hanem a válaszadóknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!