Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogy van ilyen jó reflexe a...

Hogy van ilyen jó reflexe a légynek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 12:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem kell összemocskolni a kezedet: elkapod és földhöz csapod, vagy vízbe, lefolyóba...
2013. okt. 20. 15:09
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem, a helyes válaszra magam jöttemrá. Légellenállás. Meg van?
2013. okt. 20. 16:00
 23/30 anonim ***** válasza:

A légellenállás összefügg a reflexel? Ez új...

Mit találtál ki/fel?

2013. okt. 20. 16:23
 24/30 Wadmalac ***** válasza:

#22:

Na erre kíváncsi vagyok.

Merthogy a testméretekkel a testfelület négyzetesen változik, tehát minél kisebb valami, arányosan annál nagyobb a felülete, vagyis éppen a légy van légellenállás szempontjából rosszabb helyzetben, mint mi.

2013. okt. 21. 07:04
 25/30 anonim ***** válasza:

A légynek súlyához, méretéhez képest nagy szárnya van, tehát elugráskor egy nagyon gyors szárnycsapás

sokat segíthet a minél gyorsabb elindulásban...

2013. okt. 21. 11:39
 26/30 Wadmalac ***** válasza:
Azért tetszik, a kérdező kérdez, kap egy kupac választ, aztán kijelenti ,szerintem nem és most várjuk a nagy elméletet. :D
2013. okt. 21. 11:46
 27/30 A kérdező kommentje:
Túl sok itt a laicus, hiába magyaráznám, kérdés lezárva.
2013. okt. 21. 14:22
 28/30 Wadmalac ***** válasza:

Nem túl udvarias módszer gyakorlatilag lehülyézni minden válaszadót, kijelenteni, hogy te jobban tudod, aztán lelépni.

Egyszerűen nem mered kiírni a nagy elméletedet, mert még valaki bizonyítaná, hogy nincs igazad és romba dőlne az egód.

Ez így elég szánalmas, már ne haragudj.

2013. okt. 22. 08:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Senkinek sincs igaza. A légy a jövőbe lát. Azért van annyi szeme, mert jövő is sok van. Azért száll el az utolsó pillanatban, mert addig is kajál. Azért megy veszélyes helyekre, mert tudja, hogy úgyis megmenekül. Amelyiket sikerül elkapni, az csak a depressziós fél ezrelék és a jövőbelátássérült kevesek. Épp miattuk nem nyilvánvaló, hogy a legyek a jövőbe látnak.

Pár év, és ebből újsághír lesz! :D

2013. okt. 25. 07:30
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is élve kapom el a legyet, nem trancsírozom szanaszét a tenyeremben. Szeretem élve megenni a legyet, döglötten már nem olyan finom. ^^
2014. jan. 12. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!