...És ezek szerint 10-ből 9-szer, azaz a sikeres esetek 100%-ában egy széttrancsírozott légy marad a tenyeredben. Fúúúj. :P
Remélem, a tranzakció után legalább le szoktad fertőtleníteni a kezedet. :)
A paletta színesítése okán: vannak ún. légypapírok is, amikbe beleragadnak a kis dögök. Csak hát elég gusztustalanul néznek ki.
Léteznek spray-k is, pl. a Chemotox, azok meg büdösek.
Nem lehetne valahogy betiltani a legyeket (a szúnyogokkal együtt)?
Nemrég egy méhész azt írta itt valahol, hogy szaporítani kellene a békákat a szúnyogok miatt, merthogy a szúnyogirtó permetlé pusztítja a méheket is; ha pedig a méhek kipusztulnak, annak nagyon csúnya vége lesz... :(((
A kérdés már "csak" az, hogy hogyan lehetne kivitelezni a békaszaporítást...
"És ezek szerint 10-ből 9-szer, azaz a sikeres esetek 100%-ában egy széttrancsírozott légy marad a tenyeredben"
Képzeld, mindig élve fogom meg. Aztán kiviszem és elengedem, disznólkodjon odakint.
A kézmosás így is alap, épp, mert a légy nem szokott olyat. :D
Én is Wadmalac technikáját alkalmazom, sikerrel.
Élve fogom el, de aztán NINCS KEGYELEEEM! :D
Te teszed jól. A légy kártékony, mivel egy csomó fertőzést terjeszthet. Ha valaki "megkegyelmez neki", akkor a szabadon engedett jószág egyrészt ugyanúgy fertőzést okozhat máshol; másrészt meg szaporodni is tud, a sok-sok utódjának rengeteg utódja lesz, és így tovább...
Tehát a túlzott elszaporodás egyetlen (részben) hatékony megelőzése, ha irtjuk a kártevőket.
Nem terelünk, beszélgetünk.
A tökéletes választ pedig már rég megkaptad, lásd a 4. sz. alatt, by Wadmalac.
"Nem tudjátok a választ a kérdésre, ezért tereltek.."
A választ rég megkaptad. ezek már csak az utórengések.
Köszi, Wadmalac, de miattam ne verd magad felesleges kiadásokba. Elég lesz, ha becsomagolod őket, légmentesen lezárod a dobozt/üveget, így előbb-utóbb elfogy az oxigénjük, te pedig megúszod a postaköltséget. :D
Egyébként tök jó: visszakerestem egy régebbi kérdést, amelyben leírtam néhány ijesztő, de vicces "sztorit" bizonyos undok kis dögökről, amiket le szoktam csapni/fújni; 09. 25-én, az utolsó után (egy pókos "kaland") legyilkosozott valaki; erre azt írtam neki, hogy ha gondolja, legközelebb csapdába csalom és feladom neki postán az undokságokat, ajnározza csak őket. :D
Aztán kiderült, hogy ő csak a pókok miatt háborodott fel, a szúnyogokat, legyeket és darazsakat ő is kártevőknek és/vagy bosszantóaknak tartja.
Ja, eszembe jutott még egy költségtakarékos megoldás: tarts békákat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!