Szerintetek, főleg az elvakult, ateista tudósokra gondolok, hogy magyarázzátok pl halálközeli élményeknél?
Ennyi... Nagy rejtély megoldva. :)
Tudomány - Isten
1 - 0
Miért vársz megfontolt válaszokat azoktól, akiket látatlanban elvakult ateistáknak tartasz? Gondolod, hogy ennek meggondolása után méltatnak válaszra? Miért gondolod, hogy megérdemled?
Keveregj csak nyugodtan téveszméidben, bennünket nem zavar.
Köszönöma válaszokat.
igazatok van, tényleg volt benne 1 kis provokáció is. :), de az arány nem volt rossz eddig. 5-ből 4 jó válasz, utolsó 5. te pedig ékes példája vagy a fentebb említedd emberek csopoertjának. :D nem érdekel hogy ezek után válaszolsz e vagy nem, meg eleve az éezelem alapú érvelés nem vezet sehova és te eléggé magadra vetted a kérdést... egyébként nem téveszmékben tévelygek, csak logikusan gondolkodok, ellenben te meg igen. továbbiakban sehol nem volt itt istenről szó, csak arról hogy van vmi lehet rz az élet után is....szövegértés...
A múltkor olvastam egy olyan kísérletről, ahol olyan betegeknél, akiknél hasonló élmények előfordulhattak, számokat festettek a padlóra, hogy ha valaki felülről nézné a szobát, akkor nagyon szembetűnő legyen. Néha elő is fordult, hogy a betegnek halálközeli élménye volt, és felülről látta önmagát, de érdekes módon egy beteg sem tudott beszámolni semmiféle furcsaságról a padlón.
Tehát vagy halluciánáció, vagy csak úgy mondja a beteg. Legalábbis a vizsgált esetekben biztosan...
ám a gamma hullámos elmélet sem teljesen megbízható a fentebb említett észlelés tökéletes volta miatt és ezért megkérdőjelezhető, hogy tényleg csak hallu volna-e?
egyébként főleg utolsó a kicsit olvasottabb lennél, te is tudhatnád, hogy több orvos aki hasonló élményben volt részük, azok válzoztattak általában a világnézeteiken
de igazad van én tévelgyek téveszmékben mindenképp és semmiképp sem te.... :D köszi jól indítottad a napom.
Grielean köszi a konstruktív hozzászólást. ez felmerült bennem is hogy esetleg így lehetne e tesztelni, de még nem tudtam eddig, hogy már így is tesztelték, egyébként nekem is vannak hasonló kisérleti forgatókönyveim, meg psychedelic drugosak is persze etikai engedélyt kapjak majd rá kb 0 az esélye.
van pro és kontra is, ez ia sz élet megválaszolhatatlan nagy kérdéseinek egyike amit csak majd akkor tudunk meg ha eljött az időnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!