Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek is többet ártott...

Szerintetek is többet ártott az atomfizika a világnak, mint használt? Gondolok pl. az atombombára, atomrakétára, valamint az atomerőművekre.

Figyelt kérdés
Az atomfizika eddig több millió ember halálát és súlyos betegségét okozta, és felháborító módon eddig még nem vonták felelősségre az atombomba feltalálóit sem, sőt, bezsebeltek egy halom pénzt. Ők meggazdagodtak, az embereknek pedig rettegniük kell a találmányaik miatt. Nem vagyok fegyverellenes, hiszen egy kézi lőfegyver életeket is menthet, de egy atombomba csak ölni tud és pusztítani embert és állatot egyaránt.

2013. aug. 17. 15:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Na úgy látom ez is egy újabb tanulatlan idióta, aki beszabadult az internetre, okoskodni olyanról, amiről semmit nem tud.
2013. aug. 17. 23:56
 22/47 anonim ***** válasza:
90%
Jajj már, a kérdező egyszerűen egy olyan troll mint wmiki a blog.hu-n. Épeszű ember nem állhat ezen a szinten.
2013. aug. 18. 01:13
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te mi a rákért használod az internetet? Azt nem egy ilyen harci cincér pincér találta ám ki... csakúgy mint a számítógépedet sem.... ja meg az áramot sem a jó Isten teremtette szobádba... amit gondolom nem középkori módszerekkel húztak fel kőfaragók a két kezükkel. Munkába sem hiszem, hogy lovaskocsival jársz. Ja meg gondolom a drágalátos vendéglátós bizb.aszodban sem fán sütik az ételeket és nem jurtákban laknak a vendégek. A borravalóddal meg kitörölheted a seggedet, évek alatt nem keresel annyit, mint igazán tehetséges vezető mérnökök és tudósok egy hónap alatt.

Az ilyen emberek miatt mint te, sajnálom, hogy az internetet mindenki használhatja.

2013. aug. 18. 02:28
 24/47 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, remélem te tüzet sem használsz... A tűz eddig összehasonlíthatatlanul sok ember (és állat és növény) halálát okozta...
2013. aug. 18. 07:02
 25/47 A kérdező kommentje:

Ejha, úgy látszik sikerült magamra uszítani a teljes ELTE természettudományi karát. Nem baj, már nem kell sokat várni, hogy újra egy közegben lehessetek a többi pattanásos, szemüveges, igénytelen, ápolatlan kockafej haverjaitokkal.

Ezt a zenét küldeném nektek, amit hasonló természettudomány-megszállottak készítettek: http://www.youtube.com/watch?v=uYqI96nmDhw

Itt pedig a képet nézzétek meg, hátha magatokra ismertek: [link]

Egyébként, ha kaptam volna valami értelmes választ is, nem fajult volna trollkodásba az egész, de úgy látszik, a fanatizmusotok és a természettudományba vetett hitetek miatt nem vagytok alkalmasak a kulturált eszmecserére.

Szép napot minden embernek, akit nem korlátoz a természettudomány és képes valósan látni a világot!

2013. aug. 18. 08:18
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemisták ide nem hiszem, hogy sűrűn járnak, én is csak agyzsibbasztani járok ide, mert sok olyan mókás idióta van, mint te.

Kulturált eszmecsere meg már a legelején kizárt volt miattad, hisz már a kérdés is egyfajta provokáció, ráadásul az is tisztán látszik, hogy érvelésből is nulla vagy, mert már a kérdésedben ítélkezel egy olyan témában, amiben hat éves koromban többet tudtam, mint te.

A legjobb az, hogy te vagy annyira buta, hogy magadat képzeled okosnak. Azért valljuk be, ez igen mókás.

2013. aug. 18. 08:55
 27/47 anonim válasza:
89%
Szerintem a kérdező is olyan szaréletű lehet, mint a Pásztor Miklós(wmiki) a blog.hu-n.
2013. aug. 18. 10:36
 28/47 A kérdező kommentje:

Maradjunk annyiban, hogy már azzal leírta magát mindenki, hogy rokonszenvezett az atombomba feltalálásával.

Én lennék érvelésből nulla? Annyival érvelt egy gyerek itt az atombomba mellett, hogy "Inkább adtak a világ kezébe egy pusztító fegyvert, minthogy a világot adják a nácik kezébe."

Ez aztán tényleg egy rendkívül összetett, korrekt érvelés. Amikor ledobták a két atombombát, Németország már fél éve megadta magát és a szövetségesek irányítása alatt volt Európa.

Ha a japánokra nem dobnak atombombát, néhány hónapon belül szétmorzsolódott volna a haderejük, annyira meg volt gyengítve már a gazdaságuk. Az egyetlen megmagyarázható indok, hogy miért dobott az USA két atombombát Japánra, az a félelemkeltés, a katonai erő bizonyítása és némileg egy megtorlás Pearl Harborért (remek propagandalehetőség). Nem volt szükséges bevetni, de bevetették, így a világ tudatára adhatták, hogy kinél van a hatalom, mivel arról nem tudott senki, hogy nincs harmadik atombomba.

2013. aug. 18. 10:41
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

1. Nekem nem tűnt fel, hogy az itt írók közül bárki is rokonszenvezett az atombombával. Csakhogy más dolog a gondolkodás nélküli primitív gyűlölködés, amit te művelsz, és más az, aki egy találmány katonai felhasználásán túl is képes értelmezni a dolgokat. Ugyanis rengeteg dolgot felsoroltak, ami ezzel a technikával működik, és ami nélkül a te életed is elképzelhetetlen lenne, te mégis csak annyit ismételgetsz szerencsétlen módon, hogy atombomba, atombomba, atombomba...

2. Aki itt leírta magát, az egyedül te vagy, hisz részben te vallottad be, hogy az általad véleményezett dolgok egy részéről fogalmad sincs, a másik része meg a képtelen állításaid alapján nyilvánvaló, de te azért továbbra is osztod itt az észt, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy itt és most épp te vagy az, akinek fogalma sincs arról, miről beszél.

2013. aug. 18. 11:07
 30/47 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok fegyverellenes, hiszen egy kézi lőfegyver életeket is menthet, de egy atombomba csak ölni tud és pusztítani embert és állatot egyaránt."

Mégis miféle tevékenység az, amihez egy kézi lőfegyver az ideális, de nem "ölünk és pusztítunk" vele?

2013. aug. 18. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!