A chipsek védőgázas csomagolásánál használt nitrogén mennyire káros?
Nem tud. Pont ezért csomagolják abba.
A levegőnek körülötted pedig a 78%-a. Ha azt túléled akkor semmi gond.
"nitrogén mennyire káros?"
Nagy mennyiségben belélegezve fulladást okoz. Számos szénnel alkotott vegyülete rákkeltő, továbbá a hidrogén cianid egyharmada nitrogén. :-D
Makoscsiga bearanyozta a napom! :D :D
G.
NITROGÉN-ről nemrég vitatkoztam, ugyanis én a nitrogént fűtésre használom,
aztán van amikor hűtésre, aztán csak a jó ég tudja mi mindenre alkalmas, például ételek tárolására és ha felbontod a zacskót, visszamegy a légkörbe!Én hogyan használom!
Berakom a kazánba a megvizezett lignitbrikettet, felülről begyújtom, majd a szenet izzáson tartom, ujjnyi primer huzattal, aminek az eredménye, hogy a szén minden oxigént magához vonz, a levegőben lévőt is és a vízben lévőt is, ebből lesz a CO, valamint a hidrogén, COH (városi gáz), és a nitrogén hűti a tüzet, azzal, hogy felmelegszik!!!!
Ez két tiszta égés, az izzás és a KÉK gázláng!!!!!
A meleg CO2 és a NITROGÉN ütközéseiből fokozódik a HŐ, ez FŰT!!!!!
Ha mégse sikerülne beállítani a szükséges hőfokot, akkor felforrhat a víz!
Ismét a nitrogént hívom segítségül, a szekunder huzatot megnyitom, a meleg
kazánt pillanatok alatt lehűti!!!!!!!!
Ne felejtsük el, ha nagy huzattal égetjük a fát, közben hűtjük is és a kéményben, magas hő és robbanás is lehet, egyébként NAGY VESZTESÉG!!!!
Elfelejtettem odaírni, MEGFELELŐ KAZÁN KELL!!!!!!!
Kereskedelemben nem kapható, azokkal ne is kísérletezz, mert ROBBANHAT!!!!
Tel: 06-30-711-8164 rajzot adok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!