Miért ribik a ribik?
Jahh és a "telepetézzük a sivatagot" megfogalmazás abszolút nyerő nálam ;)
A hotelben dolgozó embernek: oké, hogy pénzközpontú társadalomban élünk, de ezek a prostik, amúgy nincsenek megszorulva anyagilag. Szóval persze vonzó, hogy utazgathat ebből a pénzből, meg kényelmesen élhet, de mégis mért titkolják ennyire nagyon? Azért, mert tudják, hogy ezt mindenki megveti. (Márcsak azért is, mert mások güriznek és értelmes munkát végeznek napi 12 órában és egy fáradt embernek idegesítő lehet, hogy ilyen kis szarok ilyesmivel több pénzt keresnek mint ők). Megéri az a kockázat, hogy kiderül és oda a presztízsük, ha nincsenek is megszorulva, mert amúgy is jó környezetben élnek? (Ráadásul a pénz nagy részét magukra kell fordítaniuk, hogy szalonképesek maradjanak). Nagyon sok cikket olvastam, ahol ilyenek nyilatkoznak és igazából az izgalom miatt is csinálják, meg élvezik, hogy mérhető (pénzben) a velük történő szex értéke.
Hűha. Lehet, hogy kicsit késve, de válaszolok.
Az a baj ezzel a férfiorientált kultúránkkal, hogy önzőek a pasik.
A nőkre ráerőltették, azt, hogy nekik a szex csak egy unalmas, élvezhetetlen dolog, és csak annyi a haszon belőle hogy lesz gyerek . Ja és az önző, birtokló pasi vágya ki legyen elégítve.
Ez az alap.
Normál egyenjogú igazságos világban ez úgy lenne, hogy vagy a pasi is rib*nc ha mindenkivel kefélget (és szerintem az is!!!)és akkora a nő is. Vagy: mindkettő erkölcsös. És mindkettő nem ha szabadosan él, akkor kitaszítottak legyenek.
Sajnos ez a beteges kettős mérce még mindig mértékadó, miközben semmi értelme.
Úgy vettem észre, hogy a mai világban elavult az, hogy egy nő ribi. Ugyanis már azzal sem tud jönni egy önző bun*kó pasi, hogy a gyerek mástól van, mert lehet DNS-vizsgálatot csinálni.
A XXI. szd.-ban a nők lesz*rják, hogy őket minek is gondolják, élik az életüket, úgy ahogy a hasonló férfitársaik is.
Sok nő szereti a változatos szexuális életet, és próbálgatja, melyik hímmel a jobb! Ez nem ribiség, mert ha azt vesszük, akkor a pasiknál nagyobb rin*gyó nincs e Földön.
A nő is ugyanolyan szexuális lény, mint a pasi.
Van egy nőismerősöm, egy nagyon szép csajszi (ő sem fekszik le mindenkivel, csak aki nagyon bejön neki), elég sok szeretője van, egyszer megkérdeztem tőle, miért csinálja ezt, azért, mert szeretethiánya van. Szóval lehetnek pszichológiai okok is.
A prostitúció lehet linkségből is (nem akar tanulni, így könnyebb) és van rá kereslet.
De a luxusprosti tudatosan és okosan csinálja, ő ezzel 2 milliót is kereshet egy hónapban. Persze nem azért csinálja mert beteg, vagy nimfomán, később férjhez megy és ideális hűséges feleség lesz belőle.
A pasik is lehetnének útszéli ku*rvák, csak nincs rá kereslet! Max. egy undorító hím vinné el egy menetre.
Pont ezért, mert egy nő nem alacsonyítja le magát, hogy az Orsós Józsit elvigye. Minek, ha ő kap ingyen egy sármos jóképű fickót is?
Ez a világ ilyen:
A nő pénzért van, a pasi ingyen.
Akárhogyan is nézzük, a nőnek van szexuális értelemben vetten több értéke. És a pasik vannak rászorulva a nőre, nem fordítva.
De ez az utóbbi időkben megváltozott. A nők is elkezdtek szabadosabbak lenni. de ez csak azért rossz a pasiknak, mert bántja az egojukat, hogy a nők is össze -vissza kefélgetnek, mint ők.
A nők is ún. "tapasztalgatnak".
Amúgy annyit még hozzátennék, hogy ha egy pasi rib*anc, az a nők szemében nem dicsőség. Egy nő nem választ férjnek ring*yó múltú pasast, max. egy éjszakára.
Tehát ez nem igaz. A nők a visszafogottabb de megbízható férjeket keresik, akik végig hűségesek maradnak.
Legalábbis igyekeznek.
Azt viszont én sem értem, hogy miért fekszik le egy nő mindenkivel ingyen és úgy hogy nem is élvezi. Ezt én sem értem. ez a nő vagy nagyon buta, vagy komoly pszichésen sérült (pl. gyerekkorában megerőszakolták, molesztálták).
Ja és ha a nők nem lennének elnyomva (pl. ez a kettős mérce, aminek semmi értelme, és igazságtalan), akkor a nők sem lennének prostik, hanem szép családok lennének, és élnének hűségben, becsületben. A nők nem érzenék a szexualitást megalázónak, hanem ők is feszélyezés nélkül élvezhetnék a szexet egy szerető férjjel.
Szóval erről az elqrvult világról elsősorban a pasik tehetnek.
"De a luxusprosti tudatosan és okosan csinálja, ő ezzel 2 milliót is kereshet egy hónapban. Persze nem azért csinálja mert beteg, vagy nimfomán, később férjhez megy és ideális hűséges feleség lesz belőle."
Been there, done that. Varázsszó: Kíváncsiság.
Plusz a nemes Sex és New York idézet: "Minden nőben ott lakozik a királylány..."
és ennek a királylánynak bál kell és nagyestélyik... akár bármi áron. De ez kint kicsit másképp megy. Én franciaországban voltam, több a pénz, komolyabb az érzelmi alapja a dolgoknak, és más a név. Odakint nincs "luxusprosti", ott bizony Gentlemen's Lady van... Akinek etikett oktatáson kell részt vennie, hozzá kell szólnia báemilyen témához a sminktől a lovaspólón át az atomfizikáig. Nem kell érteni hozzá, de tudj hozzászólni, legyen véleményed. Ott egy GL nem pasiról pasira jár, hanem "hosszútávú bérlet", ottlakással, mosolygással, bálozással, fogadásokkal és pókerestekkel... és igen, találkoztam olyan GLel, aki ugyanazokat az előnyöket élvezte, mint én, DE szex SOHA nem volt. Mert ilyen is van.
Most újra itthon, és esküvőt tervezünk jövő nyárra a párommal, akit ezeken a körökön kívül ismertem meg, már itthon. A régi ismerősökkel szinte teljesen megszakítottam a kapcsolatot, kb fél évente hazajön egy-egy lány és összefutunk egy kávéra :)
Kicsit késői válasz, de gondoltam, én is kifejtem az álláspontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!