Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan keletkezett az emberiség?

Hogyan keletkezett az emberiség?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 14:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Tudod Uzu valóban a halállal megáll az energia termelés az agyban és fokozatosan legyengül a test energetikailag-- de csak a test-energia rendszer, az idegrendszer. Viszont a másik lélek energia, az energetikailag gyengülő testből felszabadul-- ez a gondolati lélek.

az érzelmi feszültségű gondolat nem az agyban születik, hanem a lélek szálakon.

Az agynak köszönhető a fantázia, a széles-sávú gondolkodás, a memorizálása mindennek és annak köszönhető a jelen pillanatán kívül, a múlt és a jövő ismerete.Az agynak köszönhető a testvezérlése, a cselekvés kivitelezése.Az agy olyan mint egy számítógép memória. Ami viszont csak úgy hozható működésbe ha a lélek játszik rajta

az ember ismeri is ezt a lélek energia szálrendszert, vizsgálja is hogy megértse, használja is a kínai gyógyászat, csak egyre nem jöttek még rá hogy az a lélek az életben és minden életben.

A halállal eltávozik a testből-- de van hogy a test az agy még vegetál komában és soha nem lesz élő, mert a lélek már eltávozott mire visszahozták a klinikai halálból

A két rendszer együtt alkotja meg az ÉN-t a személyiséget és az intelligenciát pedig, e két rendszer fejlődésének minősége.

2013. szept. 29. 00:34
 22/29 SuperUrzu7 válasza:

húha...

Látom az ázsiai hittel már foglalkoztál, már csak a pszichológia hiányzik. Az utóbbit alátámasztja az emberbiológia tudásunk, még az előbbit nem.

Na most ez a lélekenergia elmélet is csak egy olyan dolog amit azért mernek ilyen határozottan állítani, mert megcáfolhatatlan. De...

Ha a pszichológia és az emberbiológia képes magyarázatot találni a shaolin harcosok "emberfeletti" képességeire amit állítólag a lélekenergiájukkal tesznek akkor minek hozzá kerülőút?

Egyszerű hasonlat: Tudjuk, hogy a gravitációs mező húz minden tömeggel rendelkező részecskét a föld középpontja fele. Mondhatjuk azt is, hogy a földnek van lelke és a végtelen sok érzékelhetetlen kezével tart minket. Nem cáfolható, de ha már ismerjük a gravitációt minek ez a mese?

A kómás állapot nagyon rossz példa. Vannak akik visszatérnek. Hoppá. Google máris adott pár száz linket (PL.: [link] Akkor ők már nem élnek?

Nézd, nem tudok rácáfolni és nem is akarok mert kitudja, még lehet belőle valami. De ha már bizonyított tény, hogy az ember működése biológiailag és pszichológiailag leírható minek hozzá kerülőút?

Nincs mindenre válaszunk az agy irányítását illetően, de amire van arra ne keressünk már alternatívákat alaptalanul.

A shaolin szerzetesek emberfeletti sebessége és ereje nem emberfeletti. A különbség az, hogy ők a lélekenergiájukat erősítik, még a tudomány pszichológiai agykontrollt alkalmaz. A végeredmény ugyan az, csak az utóbbi biológiailag nem a levegőben áll. Hívhatjuk akárminek a shaolin szerzetesek is agykontrollt alkalmaznak ,csak nem feltétlen tudatosan. A fizikai edzés meg csak fizikai edzés. Az más kérdés, hogy nem sokan adnák rá az életüket.

A tudomány még gyerekcipőben jár, én csak egy pici részét tudom és annak is csak a töredékét írtam le de már adtam rá alátámasztott választ.

Félreértés ne essék. A tudománynak sem szabad mindent elhinni. Sőt... A Magyar történelem régebbi részei teljesen hamisak, csupán egy többnyire sikeres manipuláció eredménye. De sajnos a korrupció megfertőzte a tudományágak zömét. Mégis aki keres az talál is. Érdemes a kisebb kutatócsoportok munkáit böngészni akiket nem a gólem cégek finanszíroznak. Illetve érdemes többet egybevetni. Így lehet viszonylag tiszta képet kapni.

Az emberi természet bámulatosan összetett mégis oly egyszerű. "Egyszerűbb hinni egy viszonylag szebb igazságban, mint látni a szörnyű valóságot."

De fel ne add! Győzz meg az igazadról. Ha alátámasztod én vevő vagyok rá. Nem te lennél az első, aki megváltoztatja a véleményemet. Elvégre ezért van az oldal.

2013. szept. 29. 19:55
 23/29 SuperUrzu7 válasza:

Bocsánat a linknél, a drága a zárójel végét a linkhez vette.

Itt a link!

[link]

2013. szept. 29. 20:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Tudod Urzu háromféle koma állapotot különböztetünk meg-- és sajnos ebből kettő soha nem lesz eleven élő ember legfeljebb sokáig lesz vegetáló test.ezt azért tudom, mert ebben dolgoztam neurológián, osztályon és intenzíven a komában fekvő betegekkel, s mert érzékelni vagyok képes a test átszövő energiákat ami vagy meg van mind két típusa vagy nincs csak az egyik- ez a végleges koma
2013. szept. 30. 15:51
 25/29 anonim ***** válasza:

Tudod Urzu ahhoz szólnék még egy két szót amit betettél

""ők a lélekenergiájukat erősítik, még a tudomány pszichológiai agykontrollt alkalmaz. A végeredmény ugyan az, csak az utóbbi biológiailag nem a levegőben áll.""

A keletiek valóban a lélek energiájukkal érik el azt amire képesek-- de nincsenek tisztába azzal, hogy valójában mi a lélek bennük-- pedig a lélek energiának egy adott helyre való koncentrálását tanulják meg használni, sok sok gyakorlással, valójában.De valójában nem értik az okát az okozónak hol létét, milyen?- létezését.

az agykontroll az egy sóder tudod? egy amerikai kitalálta és egy élelmes orvos aki megtért" hazahozta és ebből üzletet csinált, ennyi és nem több az értéke.Semmi köze se az orvostudományhoz se a biológiához, legfeljebb a pszichológiához. Amit még is elérnek vele az mindig a páciensen múlik- ha hisz benne, ha gyakran alkalmazza, nem az agykontroll gyakorlata az ami használ, hanem az hogy kiszakad az élet rohanásából gondolatilag és önmagával foglakozik. Vagy is CSAK pszichés hatása van, önszuggeszció.Minden többi sóder a köbön! ezért felesleges kidobni annyi pénzt, amennyit beszednek a résztvevőktől csak számolj utána micsoda bevételt hozhatott attól kezdve,minden egyes tanfolyam azzal a sok résztvevővel akit megfejtek!

2013. szept. 30. 19:37
 26/29 SuperUrzu7 válasza:

Nos... Ebben az esetben utána járok a keleti kúltúrának. Már csak tiszteletböl is.

Bár magyarázatot nem adtál, csak választ mint a nagy könyv így őszíntén nekem ez nem elég... De keresek én magyarázatot aztán majd eredményre jutok mert őszintén szólva még csak felületesen foglalkoztam vele.

Nézd el nekem.

Bár ha te saját tapasztalatokkal érvelsz kedves névtelen akkor már én is. Az agykontroll nem azt jelenti, hogy átveszed az agyad fölötti uralmat. Eleve te magad vagy benne. Nem. Csupán az autonóm agy némely feladatait szabályozhatod vele, amit normálesetben nem.

PL.: -Előlehet hívni vele az izomzatunk rejtett 2/3-át. Mert ugye alapesetben csak az izomzatunk 1/3-a használható.

-Képesek vagyunk éberálmot előhozni, ami segít a lehető legpontosabb visszaemlékezésben.

-Képesek lehetünk befolyásolni a szívverésünket a még biztonságos szintig.

-Megtudjuk szüntetni átmenetileg a fájdalomérzetet. Vagy akár teljes zsibbadásba kerülni.

-De még a szemünk színét is képesek lehetünk befolyásolni. Gondolom akkor már a hajszínt is.

-Gyenge színtű telepátiát is képesek vagyunk érzékelni amit alapbol kibocsáltunk illetve felfogunk, csak nem tudatosan használjuk.

-Vagy ott van az agyműködésünk sebességének állítása. Így belassítani vagy felgyorsítani is tudjuk a befogadás sebességét.

Csak párat írtam amelyek zömét én már használtam is. Az izomzat előhívása példának súlyemelő versenyeken nem újdonság, csupán kellemetlenül lefárad tőle az ember edzés nélkül(oh shaolin harcosok hihetetlen ereje és sebessége?). Az éberalvást nagyon könnyű előidézni. A szemem színét sikerült kékre cserélnem zöldről, bár azzal megszenvedtem. A fájdalomérzet lekapcsolása is sikerült már párszor, bár az szintén nehéz. Az agyműködés sebességének állítása hát... nem könnyű bár gyakorlat kérdése. Ha lelassítod gyorsabbnak érzed az idő múlását és kevésbé fáradsz, ám lassabban reagálsz. Ellenkező esetben hamarabb merülsz ki viszont gyorsabban reagálsz.

Sóder? Mondod ezt úgy, hogy sosem próbáltad, vagy ha igen egyszerűen nem sikerült? Vagy még nem is foglalkoztál vele csak úgy rávágtad mert különben tévednél? Bár én is ezt tettem a shaolinokkal, ezt elismerem. Na jó. Utána nézek a shaolinoknak, de te meg olvass a pszichológia után. Amúgy sem kell érte fizetni. Ezeket egy mezei pszicho könyvből meg lehet tanulni.

A komás állapotok felöli tudatlanságomért meg bocsánat. Én ezt sehol nem tanultam. Ha véletlenül még válasszolna leírhatná mellékesen mi a különbség a három koma állapot között. Kiváncsi vagyok. Előre is köszönöm!

2013. szept. 30. 22:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Mid azt amit leírtál az agykontrollról az mint írtam önszuggeszció egy csomó sóderrel nyakon öntve. Tulajdonképpen az-az amcsi aki kitalálta, összemosta a kínai és a tibeti önszuggeszció gyakorlatait.De van olyan gyakorlati része ami viszont veszélyes és ártalmas ha valaki gyakran használja. - gondolok itt a visszafelé számolásra, az agynak csak egyes területeire terjedő lelassítására.

Azért a tao filót se vedd komolyan azt is átírták,Az ami nagyon jó és gyakorlatban is használható az kínai akupunktúra elmélete. De abban is van olyan meghatározás ami úgy ahogy feltételezték a meridiánokkal kapcsolatban téves megállapítás--- nincs jin és jang ezt rosszul érzékelték, helyesebben akkor még nem tudták, hogy a testben van test-energia is, ami kisugárzik szintén.Azt gondolták mindent az az energia száll-rendszer irányít amit ők érzékeltek.Azóta viszont az orvostudomány ismeri, hogy van sejt energia, szerv energia. pl. EKG EMG, EEG stb.

2013. okt. 3. 07:12
 28/29 anonim ***** válasza:

Kiemelve azok közül amit írtál-- és a hozzáfűzött véleményem.

-Képesek vagyunk éberálmot előhozni, ami segít a lehető legpontosabb visszaemlékezésben.

-Képesek lehetünk befolyásolni a szívverésünket a még biztonságos szintig.

*** ezt a gondolattal éri el valaki

-Megtudjuk szüntetni átmenetileg a fájdalomérzetet. Vagy akár teljes zsibbadásba kerülni.

*** ez önszuggeszció

-De még a szemünk színét is képesek lehetünk befolyásolni. Gondolom akkor már a hajszínt is.

*** szintén a gondolat energiáját lehet oda irányítani és befolyásolni a sejt működést.

-Gyenge színtű telepátiát is képesek vagyunk érzékelni amit alapbol kibocsáltunk illetve felfogunk, csak nem tudatosan használjuk.

*** ez is mutatja hogy a keletieket másolta más köntöst húzva rá csak épp fogalma sincs a lényegről, hogy mivel éri el az illető.-- mint ahogy a keletiek is csak misztifikált köntöst húztak rá. S valójában hallucinációt idéznek elő ami hosszútávon már veszélyes.

-Vagy ott van az agyműködésünk sebességének állítása. Így belassítani vagy felgyorsítani is tudjuk a befogadás sebességét.

*** erre írtam azt hogy ártalmas a agysejtekre hosszú távon az agy működésére. Nem lenne szabad ilyesmit tanítani. az agy energetikai élettanilag egészséges energetikai sebessége van, ami az egészre vonatkozik. azt nem lenne szabad egy-egy adott helyen lassítani vagy gyorsítani,ráadásul hallucináció előidézést is ezzel éri el ami még veszélyesebb manipulálása az agynak.

Az agy energetikai működésébe csak úgy szabad beleavatkozni, hogy az egésznek a működését befolyásoljuk egy azon idő alatt de számolgató machináció nélkül. egyes területek működésébe akkor kell, és lehet, ha adott helyen beteg az érhálózat vagy maguk az agysejtek vagy a testmozgás idegileg károsult (bénaság)

A visszaszámolás viszont egy adott helyre kényszeríti a tudatot-- hisz a számok nem szétszórtan vannak kódolva hanem egy helyre és bizony sorba-- tehát csak azon a helyen machinál anélkül hogy ott probléma lenne és kiemeli szinte, a többi egészet átfogó energetikai ritmusból... ezt nem lenne szabad-- hallucináció válthat ki vagy rohamot is utólag ha lelkiismeretesen, vagy érdekessége miatt gyakorolja valaki!

szóval az amerikai és az aki hazánkban elterjesztette olyan dologhoz nyúlt, amit a BÜDÖS ÉLETBEN NEM érzékelt, legalább ha már orvos terjeszti megtárgyalhatták volna neurológussal is megnézve azt a EEG-t mit is okoz ez a visszaszámolásos baromság.

tudod én már 1969-70 től gyógyítottam, és a klinikán érzékelve a test és agy müködést energetikailag és végig ellenőriztem a keleti elméleteket és gyakorlatokat ezért tudom mit mosott össze az amerikai anélkül hogy fogalma lett volna az agy és test energetikai törvényeiről

2013. okt. 3. 07:42
 29/29 SuperUrzu7 válasza:

Köszönöm a kifejtést. Ez már kellően korrekt válasz!

Csak anyit fűznék hozzá, hogy közel sem mérem a "Agykontrolt" tudományágnak. Csupán egy folyamat halmaz neve. Az agykontrol annyit jelent, mint az agyirányítása. Magyarán agyműködés befolyásolása. Hívhatjuk bárminek, végsősoron befolyásoljuk az agyunk megszokott működését.

De legyen ahogy akarja, nekem édes mindegy hogyan hívjuk. Köszönöm idejét!

2013. okt. 3. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!