Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Mandelbrot-halmaznak van...

A Mandelbrot-halmaznak van köze a prímszámokhoz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 08:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Könyörgöm! Ha annyira érdekel a fraktál-geometria, meg a Mandelbrot-halmazok mineműsége, ill. azok (matematika-)elméleti összefüggései, akkor MIÉRT ITT érdeklődsz?!

EZ A FÓRUM NEM ERRE VALÓ! Vagyis: nem alkalmas arra, hogy egy matematikai instrumentum "mélyrétegeiről" fellebbentse a fátylat! Arra valók az egyetemi képzések! (Esetleg egy CÉLZOTT tanfolyam...)

Na, meg vannak SPECIÁLIS - matematika-őrülteknek fenntartott és működtetett - honlapok is! Regisztrálj be az egyikbe (vagy akár többükbe is), aztán megoldódik a problémád! Ami (sztem), csak mondvacsinált, merthogy továbbra is az a meglátásom: csak TETSZELEGNI KÍVÁNSZ ITT a Mandelbrot-halmazokkal...! Még el is társalogtam volna veled róluk, ha nem volna annyira nyilvánvaló a tetszelgési szándékod, merthogy vagy 15 éve, magam is foglalkoztam (igaz, nem túl mélyen) a dologgal. Írtam is egy kis progit, ami Mandelbrot-halmazokat rajzolt - KESERVES LASSAN - a számítógép monitorára..., de aztán másfelé tendált az érdeklődésem.

Végezetül: felvetettem itt neked egy LEHETSÉGES ÖSSZEFÜGGÉST! Még a leendő tanulmány címét is "ajándékba adtam" neked. Élj a lehetőséggel! Informálódj SZAKÉRTŐI helyeken. Gondolkozz, elemezz, vonj le további következtetéseket, aztán írd meg a tanulmányt.

Ennyi!

Dixi!

2013. jún. 10. 15:26
 22/30 A kérdező kommentje:
Névtelenül kinek akarnék tetszelegni, te kis butus? Éppenséggel te vagy az, aki tetszeleg. Mandelbrot rajzoló programot mindenki írt általános iskolás korában :)
2013. jún. 10. 20:43
 23/30 anonim ***** válasza:

Meglehet, de nekem legalább VAN IS MIRE "tetszelegni"...!

Egyébként, mondd már meg, melyik általános iskolában írtál Te, Mandelbrot-halmazt rajzoló programot?

Ne röhögtess! Most már tényleg fárasztasz...

2013. jún. 11. 13:56
 24/30 A kérdező kommentje:
hogyhogy melyik? nem tök mindegy? Egy Tolna megyei. Akkoriban mindenki ilyesmikkel játszott, amikor még én tanultam a programozást Comodore gépeken kezdve.
2013. jún. 11. 14:23
 25/30 Wadmalac ***** válasza:

Lehet hogy hülyeség a kérdés, de ha írtál Mandelbrot-halmazt rajzoló programot, kellett hozzá prímekkel számolni? Mert akkor meg van válaszolva a kérdésed általános iskola óta. :)

Nem cseszegetésből, csak már annyira szétoffoltátok a saját témádat a nagy presztízsharcban, hogy már teljesen értelmét vesztette. :)

2013. jún. 11. 14:37
 26/30 anonim ***** válasza:

Tökéletesen TALÁLÓ a megjegyzésed, "Wadmalac"...!

És másfelől is igazad van!

A magam részéről ennyi is volt. Én kiszálltam ebből a "kérdésből"...

2013. jún. 11. 19:11
 27/30 A kérdező kommentje:
Tökéletesen baromság a megjegyzésetek. Éppen azért kérdeztem rá a prímekre, mert érzi az ember a mély kapcsolatot, de én speciel eddig nem ismertem az összefüggést. A halmaz generálásához nem kellenek prímek, de ez semmit nem mond a prímekkel való kapcsolatról. Még viccnek is rossz volt! Ez kb. olyan volt, hogy láttál gyereket az ágyban? Ha nem akkor a szexnek nincs köze a babához.
2013. jún. 11. 19:33
 28/30 Wadmalac ***** válasza:
Hát akkor folytasd nyugodtan egyedül, jó szórakozást. :)
2013. jún. 12. 07:06
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyedül nem folytatom, kösz. Hanem türelmesen várok arra, hogy hátha válaszol valaki valami normálisat. Nektek pedig köszönöm, hogy belepiszkítottatok a kérdésembe.
2013. jún. 12. 08:21
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
A prímszám hasonlít magára mert saját maga is prím.
2013. júl. 6. 09:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!