A Mandelbrot-halmaznak van köze a prímszámokhoz?
Könyörgöm! Ha annyira érdekel a fraktál-geometria, meg a Mandelbrot-halmazok mineműsége, ill. azok (matematika-)elméleti összefüggései, akkor MIÉRT ITT érdeklődsz?!
EZ A FÓRUM NEM ERRE VALÓ! Vagyis: nem alkalmas arra, hogy egy matematikai instrumentum "mélyrétegeiről" fellebbentse a fátylat! Arra valók az egyetemi képzések! (Esetleg egy CÉLZOTT tanfolyam...)
Na, meg vannak SPECIÁLIS - matematika-őrülteknek fenntartott és működtetett - honlapok is! Regisztrálj be az egyikbe (vagy akár többükbe is), aztán megoldódik a problémád! Ami (sztem), csak mondvacsinált, merthogy továbbra is az a meglátásom: csak TETSZELEGNI KÍVÁNSZ ITT a Mandelbrot-halmazokkal...! Még el is társalogtam volna veled róluk, ha nem volna annyira nyilvánvaló a tetszelgési szándékod, merthogy vagy 15 éve, magam is foglalkoztam (igaz, nem túl mélyen) a dologgal. Írtam is egy kis progit, ami Mandelbrot-halmazokat rajzolt - KESERVES LASSAN - a számítógép monitorára..., de aztán másfelé tendált az érdeklődésem.
Végezetül: felvetettem itt neked egy LEHETSÉGES ÖSSZEFÜGGÉST! Még a leendő tanulmány címét is "ajándékba adtam" neked. Élj a lehetőséggel! Informálódj SZAKÉRTŐI helyeken. Gondolkozz, elemezz, vonj le további következtetéseket, aztán írd meg a tanulmányt.
Ennyi!
Dixi!
Meglehet, de nekem legalább VAN IS MIRE "tetszelegni"...!
Egyébként, mondd már meg, melyik általános iskolában írtál Te, Mandelbrot-halmazt rajzoló programot?
Ne röhögtess! Most már tényleg fárasztasz...
Lehet hogy hülyeség a kérdés, de ha írtál Mandelbrot-halmazt rajzoló programot, kellett hozzá prímekkel számolni? Mert akkor meg van válaszolva a kérdésed általános iskola óta. :)
Nem cseszegetésből, csak már annyira szétoffoltátok a saját témádat a nagy presztízsharcban, hogy már teljesen értelmét vesztette. :)
Tökéletesen TALÁLÓ a megjegyzésed, "Wadmalac"...!
És másfelől is igazad van!
A magam részéről ennyi is volt. Én kiszálltam ebből a "kérdésből"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!