Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Most akkor van evolúció az ID...

Most akkor van evolúció az ID szerint, vagy nincs?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Ty1Bo6GmPqM

Tasi István szerint nem keletkeznek fajok.

Michael Behe viszont elfogadja azt, hogy az ember más főemlősök leszármazottja.

Ez nem ellentmondás az ID-n belül?

2013. jún. 1. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Hagyd az ID-t!Én törtem rajta a fejem úgy 20 percig és rájöttem:Ennek nincs értelme.Ezek a legalapabb állításaikban is megoszlanak,nem hogy az olyan már többemeletes kérdésekben mint hogy létrejönnek-e fajok.
2013. jún. 1. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Azt tudod hogy az emberi embriónak farka van? És hogy nem lehet bizonyos korban megkülönböztetni ránézésre más emlősökétől? Azt tudod hogy az ember farka visszafejlődik a 9 hóhapon belül de a első farokcsigolya megmarad?Azt tudod hogy az meber ujjai között úszóhártya maradvány van?Ezek nem azt mutatják milyen sok állattal vagyunk rokonságban?
2013. jún. 1. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Én elfogadom az evolúciót.

Csak érekel, hogy az ID-nek tulajdonképpen most mi baja van.

2013. jún. 1. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Az ID elmélet azért született, hogy a valláshoz visszaterelje az embereket. Azért lavíroznak a tények és a nyilvánvaló butaságok között, hogy minél több embert megzavarjanak, és azok, elveszítve a talajt a lábuk alól, könnyebben megtéríthetők legyenek.

(Mert ha evolúció nincs, és a tudósok mind hazudnak, akkor ugye egyértelmű, hogy isten viszont van?)

2013. jún. 1. 22:51
 5/6 Vree ***** válasza:
53%

"Most akkor van evolúció az ID szerint, vagy nincs?"

Mindegy, csak igazuk legyen tőle :D

2013. jún. 2. 03:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ID-s nagyon megharagudhatott rám!Első voltam.
2013. jún. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!