Mitől büdös a szellentés? Mi a bélgáz?
:D:D:D:D:D
Bölcs Salamon mondá vala hangos fingnak nincsen szaga,de ami kúszik - mászik annak szaga írtózatos ! :D
Árpád atyánk mondta vala: hangos fingnak nincsen szaga! De amelyik sunyi, lapos, annak szaga irtózatos! Én így ismerem, így rímel is :D
Amúgy azért büdös a szellentés, amiért az ürülékünk sem rózsaszagú. A salakosodás során keletkező gázok okozzák a nem túl kellemes érzést.
Azt én is tudom.Szerinted miért teszem fel.Attól, hogy a kérdés ilyen jellegű nem kell gyökérnek hinni.
A gázok gáz konkrét kémiai képlete érdekelne!!!!!!!!!
Az előző válaszadó jól mondja, maga az emésztés, az étel bomlása nem túl illatos dolog, csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nincs összefüggés a hang-szag mérték között, nem lehet aránypárokat felállítani :DD
Lehet, hogy ez olyan tudatalatti dolog...ha hangos a fing, akkor már előre készülsz a szagra, és akkor nem érzed olyan borzasztónak, de ha nem hallod, és készületlenül eláraszt a manna, és itt a világvége akkor sokkal erősebbnek érzed :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!