Egy átlagos emberi bélgáz "adag" mekkora térfogatú?
Ha neked a biológia, orvosTUDOMÁNY humor kategória...
Gondoltam a zacskónál van egzaktabb gáztérfogat mérő műszer.
Az emberiség több évszázada eljutott arra a technikai szintre, hogy gázok térfogatát többé-kevésbé pontosan tudja mérni. Nekem cm3 pontossággal bőven elég az adat, tekintve hogy egy átlagos számról van szó. Nem értem a vákuum mihez kellene és hogy jön egyáltalán ide. :S
A folyékony halmazállapotot végképp nem értem. Egy gáz, hogy lehetne folyékony fiziológiás körülmények között?!
Ezeknél értelmesebb válaszokat várnék.
Én meg rohadtul nem értem hogy milyen kérdés ez.
Vákuum ismered hogy mi az? A használati utasítást már leírtam.
Pl gáztérfogat mérő műszer: gázbüretta. Ismered, hogy mi az? Mi a túrónak kéne ahhoz vákuum???
Hol írtam olyat, hogy én akarnám megmérni? Csak egy számot kérdeztem!
Valaki kérdezett olyat is, hogy "hány kilót szarok?". Az a kérdés jobban tetszett? Érdekes módon, arra normális válaszok érkeztek, mert nem te írtál oda. Úgyhogy javaslom menj oda, oszd ott az észt, rólam meg szakadj le!
"A vákuumot azért ajánlottam mert azt legalább otthon is el tudod készíteni,"
Ja épp "van" is itthon kéznél egy házi olajdiffúziós vákuumszivattyúm.
Nem is tudom mit könnyebb elkészíteni: egy befőttesüveget egy lavor vízben fejjel lefelé légmentesen feltöltve, vagy venni százezerért egy vákuumszivattyút...
Még egyszer kérdezem: KI ÍRTA, HOGY ÉN AKARNÁM MEGMÉRNI???
Te ..... miért gázbürettád van te okos gyerek? Egy tompa tűjű injekcióstűvel kipumpálod a belőle a levegőt vagy bármilyen más szívó-fujó eszközzel kiszívod beőle a levegöt, és megvan a vákuum. AZ egy légmentes tér. Vagy cumisüveg.... ez mind mind légnyomáson alapuló eszközök, csak nem az az über-szuper cucc amit Pascal és barátai használtak.
De tudod mit, egy emberi fing, nem lehett nagyobb egy normális levegő kifújással. Arra nem kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!